Платний дзвінок оператору МТС: як зателефонувати за гроші

Anonim

Абонентів дратує тривале очікування відповіді фахівців довідкової служби. Але платний дзвінок до оператора МТС дозволить додзвонитися без черги. Завдання телефону – пробратися через голосове меню на «живого» фахівця. А дзвінок на платній основі дасть можливість зв'язатися з консультантом у будь-який час дня та ночі, ігноруючи годинник пік.

Платний номер оператора МТС

Зв'язатися з оператором МТС допоможе стандартний короткий номер 0890. Він доступний для всіх абонентів цілодобово та без вихідних. Інша справа, що кількість тих, хто дзвонить у певний годинник, може виявитися занадто великим.В цьому випадку гаряча лінія виявляється перевантаженою - з'єднання з оператором займає 10-15 хвилин. У деяких випадках мережа повністю скидає виклик, пропонуючи зателефонувати пізніше.

Обійтися без робота (або, як кажуть абоненти – зателефонувати безпосередньо) не вийде. вихід на фахівців:

  • Наберіть 0890 і дочекайтеся відповіді робота;
  • Під час перерахування натисніть цифру 5;
  • На наступному етапі натисніть «0» для зв'язку з фахівцем.

Готово – вихід на консультантів техпідтримки знайдено. Тепер залишається вибрати спосіб зв'язку – платний чи безкоштовний. Щоб зробити платний дзвінок, натисніть 1. Щоб додзвонитися в порядку загальної черги, натисніть 2.

Платне з'єднання забезпечить моментальний додзвон до консультанта - він прийме дзвінок і дасть консультацію.Після завершення дзвінка абоненту надійде SMS-повідомлення про списання коштів за надану послугу. Скористайтеся цим способом, якщо необхідно вирішити термінове питання, що не зазнає зволікань. Якщо проблема не потребує термінового вирішення, натисніть 2 і дочекайтеся відповіді у спільній черзі.

Швидко додзвонитися до оператора МТС можна безкоштовно. Це підтверджується проведеним нами експериментом. Вдалий годинник для дозвону – між сніданком та обідом (коли почався робочий день), післяобідній годинник, пізній вечірній та нічний годинник. також після завершення робочого дня, гаряча лінія буває перевантаженою.

Вартість та умови послуги

Щоб додзвонитися оператору МТС платно, доведеться витратити 20 рублів. Саме стільки коштує платне з'єднання. Але і це ще не все – ця сума поширюється на всі дзвінки, які здійснюються до довідкової служби МТС до кінця поточної доби.Заплатіть один раз і телефонуйте на гарячу лінію без тривалого очікування. Це стане в нагоді при вирішенні складних проблем, коли потрібен багаторазовий зв'язок зі спеціалістами підтримки.

Безкоштовні способи зв'язку

Гаряча лінія МТС стала платною, але безкоштовний зв'язок ніхто не скасовував – абонент сам обирає, на яких умовах зв'язуватися зі спеціалістами. Також існують інші способи зателефонувати до оператора МТС:

  • За телефоном 8-800-250-0890 з номерів інших операторів. Цей спосіб допомагає у випадках, коли дозвон усередині мережі не призводить до виходу на «живих» консультантів. Зателефонуйте з іншого оператора та дочекайтеся відповіді – вам обов'язково дадуть відповідь;
  • У соціальних мережах – оператор МТС має власні групи та акаунти в соціальних мережах Вконтакте, Facebook і Однокласники. Тут можна поспілкуватися зі спеціалістами МТС у коментарях до постів чи написати їм безпосередньо.Спілкуйтесь лише з офіційними представниками та не розголошуйте особисті дані іншим учасникам спільнот – це небезпечно;
  • В офіційних офісах обслуговування – консультації тут надаються безкоштовно. Офіси розташовуються по всій території Росії, зокрема й у невеликих населених пунктах. З собою потрібно мати паспорт – без нього даються консультації лише з питань. Якщо виникла проблема з певним номером, пред'явіть паспорт або інше посвідчення особи.

Також на сайті МТС працює онлайн-чат, де можна безкоштовно поспілкуватися зі спеціалістами. Щоб поставити запитання або отримати консультацію, авторизуйтесь з логіном та паролем від особистого кабінету та натисніть на кнопку «Нове питання». Спочатку відповість розумний бот, через якого можна вийти на консультантів служби підтримки.