Роумінг за кордоном Білайн: тарифи у 2019 році

Anonim

Роумінг за кордоном на Білайн розроблений для людей, які часто подорожують. Абоненти можуть скористатися вигідними умовами підключення, відпадає необхідність змінювати сім-карту. Можна підключитися лише один раз і послуга починає працювати, як тільки абонент залишає територію країни.

Тариф «Все за 1800 + роумінг»

У тарифах 2019 року «Все за 1800 + роумінг» є єдиним спеціальним тарифним планом, створеним для закордонних поїздок.

  • 15 ГБ інтернету по всій території Росії та в найпопулярніших країнах;
  • Абонплата становить 1800 рублів на місяць;
  • Плата за перший місяць списується в повному обсязі, а далі починаючи з 31 дня по 60 рублів на добу.

Перехід з інших пакетів безкоштовний, якщо з моменту останньої зміни тарифу пройшло більше місяця, інакше потрібно заплатити 200 рублів. В рамках тарифного пакета абоненту безкоштовно надаються такі послуги:

  • Дзвінки на номери будь-яких операторів Росії як у домашньому регіоні, так і при поїздках по країні – 3000 хв/місяць;
  • СМС-повідомлення на номери будь-яких операторів у будь-якому регіоні – 3000 повідомлень на місяць;
  • YouTube Music Premium – на півроку;
  • Безлімітні дзвінки на номери всередині мережі Білайн;
  • Інтернет-трафік у міжнародному роумінгу.

У цій пропозиції цікавий інтернет-трафік, доступний у зарубіжних країнах. Його можна витрачати на будь-які потреби – перевіряти пошту, серфити, викладати фотографії у соціальні мережі. Добовий ліміт складає 100 Мб, після чого швидкість обмежується до 128 кбіт/сек. Але цього цілком вистачить для дзвінків через месенджери, прослуховування музики та онлайн-радіо. Серфінг на такій швидкості досить неспішний, але спілкуватися в соцмережах за такого обмеження цілком комфортно.

Тарифний план діє у багатьох популярних країнах. До них увійшли Кіпр, Греція, Австралія, Грузія, Ізраїль, Індія, Індонезія, Ірландія, Канада, Чехія, Польща, Південна Корея, Японія, Бразилія та багато інших популярних напрямків. Представимо їх повний перелік у вигляді скріншоту з офіційного сайту.

Опції в роумінгу

Абонентам Білайн у роумінгу є кілька функцій, які дозволяють спілкуватися без обмежень.

Пакети «Продовж швидкість у роумінгу»

Якщо інтернет-трафік закінчився до закінчення розрахункового періоду, можна докупити потрібний обсяг трафіку високошвидкісного інтернету.

  1. Подовж швидкість 1 ГБ. Вартість підключення 100 рублів, користувач доступний високошвидкісний інтернет. Опція доступна при поїздках по Росії, виняток становить лише Крим і місто Севастополь.
  2. Продовжили швидкість 3 ГБ. Вартість підключення складає 200 рублів на місяць. За цю вартість абоненту буде підключено високошвидкісний інтернет та можливість завжди залишатися на зв'язку. Послуга дійсна на всій території Росії, за винятком Криму та Севастополя.
  3. Продовжили швидкість 6 ГБ. Вартість підключення складає 390 рублів на місяць. Опція діє на всій території Росії, крім Криму та Севастополя.

Після вичерпання включеного до пакету трафіку інтернет надається на швидкості 64 Кбіт/с.

Послуга «Найвигідніший роумінг»

Послуга «Найвигідніший роумінг» дозволяє спілкуватися без обмежень при подорожах по всьому світу. Ця послуга не потребує підключення, абонент підключається до пакета автоматично під час подорожей за кордон. Платити необхідно лише за той час, коли людина користується зв'язком.

Для абонентів передоплатної системи розрахунків діють такі тарифи:

  • 20 хвилин дзвінків на добу – 200 рублів на добу. Пакет активується при здійсненні першого вихідного дзвінка або прийнятті першого вхідного, діє протягом доби;
  • Вихідні СМС – 30 рублів на добу;
  • Інтернет-трафік 50 Мб на добу - 250 рублів. Пакет активується при першому виході в інтернет та діє протягом доби. Цього трафіку вистачає, щоб користуватися соціальними мережами та переглядати електронну пошту.

Після вичерпання лімітного пакету інтернет надається за ціною 5 рублів за 1 Мб.

Для абонентів постоплатної системи розрахунків розцінки дещо відрізняються:

  • 20 хвилин дзвінків – 205 рублів на добу. Після вичерпання ліміту за 1 хвилину розмов потрібно заплатити 11 рублів;
  • Вихідні повідомлення – 31 рубль;
  • Інтернет 50 Мб на добу - 250 рублів. Активується при першому виході в інтернет, після вичерпання ліміту вартість становить 5 рублів за 1 Мб.

Дані опції діють за всіма популярними туристичними напрямками. Підключитися до послуги можна в Туреччині, Ізраїлі, Іспанії, Єгипті, Україні, Японії, а також у Таїланді та інших країнах. Всього у списку близько 100 напрямків.

Існує цілий список країн, де послуга «Найвигідніший роумінг» не надається.Тут вартість зв'язку дуже висока – вхідні та вихідні у всіх напрямках по 200 руб/хв, вихідні SMS – 30 руб/шт, інтернет – 15 руб/20 Кб. Разом вартість 1 Мб трафіку виливається в 750 руб - не заощадиш навіть на месенджерах. Список країн представлений на скріншоті.

Опція «Безлімітний інтернет у роумінгу»

З квітня 2019 року Білайн пропонує скористатися послугою безлімітного інтернету в роумінгу:

  • Більше ніж у 100 країнах світу можна користуватися інтернетом всього за 350 рублів на добу.
  • Перші 100 Мб інтернету надаються на максимальній швидкості, після вичерпання ліміту швидкість знижується до 128 Кбіт/с.
  • Оплата знімається тільки в дні користування послугою, при першому виході в інтернет.
  • Вартість підключення безкоштовна, але при повторному підключенні пакета протягом доби доведеться заплатити 600 рублів.

Всього за 99 рублів на добу абоненти отримують 1 ГБ високошвидкісного інтернету. Підключення можливе лише після вичерпання 100 Мб інтернету, включеного до пакету послуг. Ця пропозиція краща за інших на ринку комунікаційних послуг.

Запишіть усі необхідні команди:

  • Підключення опції – 11020171;
  • Вимкнення опції – 11020170;
  • Підключення додаткового пакету – 11020171.

Підключайте додатковий пакет до вичерпання основного – інакше він підключиться лише наступного дня.

Як підключити роумінг

Міжнародний роумінг на Білайні не вимагає попередньої активації. Він доступний всім абонентам за умовчанням та без зайвих умов. У більш ніж 120 країнах світу на Білайні працює онлайн-роумінг, доступний за будь-якого позитивного балансу – до них належить більшість популярних країн.

В країнах без онлайн-роумінгу необхідно поповнити баланс на суму понад 600 руб. У цьому він автоматично відключиться, якщо баланс знизиться менше 300 крб. Підтримуйте баланс позитивним і залишайтеся на зв'язку в будь-якій точці світу.

Абонентам зі старими тарифами рекомендується уточнити наявність підключеного міжнародного роумінгу за телефоном гарячої лінії Білайна 8-800-700-0611 (щоб вийти на живого консультанта, зателефонуйте туди з телефону іншого оператора). Якщо його вимкнено, попросіть консультанта підключити його.

Якщо послуга «Найвигідніший роумінг» недоступна на вашому тарифі, краще підключити на номер сучасніший тарифний план.

Як відключити

Вимкнути міжнародний роумінг на Білайні не потрібно – він надається без абонентської плати та додаткових платежів. При поверненні до Росії він автоматично вимкнеться, не вимагаючи участі абонента. Одночасно з цим відключаться послуги «Найвигідніший роумінг» та «Безлімітний інтернет у роумінгу».