"Чорний список" від Теле2: як додати номер

Anonim

Послуга «Чорний список» на Теле2 надійно блокує нав'язливі та рекламні дзвінки. Вона надається з мінімальною абонентською платою, а її дія поширюється не лише на дзвінки, а й на SMS. Зустрічайте детальний опис послуги та керуючі команди.

Опис послуги

Ця послуга доступна на всіх тарифних планах Теле2, за винятком архівного тарифу «Модем». Вона самостійно, без допомоги людини, блокує виклики та СМС із неугодних номерів. При додзвоненні заблоковані особи чують повідомлення "Абонент недоступний". Також послуга блокує доставку текстових повідомлень.

«Чорний список» працює в регіоні підключення та в поїздках Росією. Використовуйте його для блокування дзвінків від мікрофінансових організацій, банків, колекторських та рекламних агентств, а також приватних осіб. Опис опції:

  • Всього можна заблокувати до 200 номерів – це максимальна місткість НС.
  • Управління здійснюється за допомогою USSD-команд – без будь-яких мобільних програм у телефоні. Набрид якийсь абонент – достатньо додати номер у НС.
  • Заблоковані номери зберігаються у вигляді списку на стороні мережі Теле2. Після відключення послуги цей список зберігається протягом 30 днів.
  • Якщо абонент знову захоче скористатися НС, йому достатньо підключити його заново.
  • Якщо момент відключення пройшло більше 30 днів, відновлення списку неможливе.

Як підключити «Чорний список» на Теле2

Для підключення НС:

  • відправте USSD-команду 2201;
  • скористайтеся особистим кабінетом;
  • мобільним додатком.

Поточний статус (підключена або відключена) визначається командою 220 – у відповідь надійде повідомлення зі статусом послуги. Також передбачено автоматичне підключення шляхом додавання будь-якого номера до НС. Пам'ятайте, що працездатність послуги при активній переадресації не гарантується.

Як додати та видалити номер із чорного списку

Для роботи з номерами передбачено три команди:

  • 2201номер – додавання абонента (одночасно з цим може підключити послугу);
  • 2200номер – дозволяє прибрати людину з НС, після чого вона знову зможе додзвонитися на раніше заблокований телефон;
  • 2202 – відображає журнал заблокованих дзвінків за останні 2 дні.

Чорний список для СМС

Можливість блокування SMS поширюється на повідомлення, доставлені з літерних номерів. Це можуть бути різні служби доставки, банки, служби таксі, сумнівні фінансові та юридичні компанії, а також багато інших сервісів, що користуються буквеною нумерацією замість звичайної цифрової.

Для додавання відправника до НС відправте SMS з текстом «1ім'я» на безкоштовний номер 220. Видалення здійснюється відправкою SMS з текстом «0ім'я».

Як переглянути номери в НС

Переглянути список заблокованих абонентів допоможе команда 220. Як говорилося вище, їхня максимальна кількість становить 200 шт. Сюди входять як звичайні, і цифрові номери – ємність загальна. При додаванні 201 абонента система видасть помилку.Якщо дійсно потрібно занести до НС понад 200 людей та компаній, рекомендуємо поставити на смартфон мобільний додаток з аналогічним функціоналом.

Скільки коштує послуга

Послуга надається з абонентською платою в розмірі 1, 1 руб/добу, підключення здійснюється безкоштовно. руб. за кожного. Безперечною перевагою стане те, що послуга працює на будь-яких телефонах та смартфонах – блокування здійснюється на стороні мережі.

Як відключити

Якщо ж необхідність у блокуваннях зникла, відключіть НС:

  • USSD-командою 2200;
  • Також можна скористатися додатком «Мій Теле2»
  • Особистим кабінетом.

Тепер ви знаєте, як користуватися послугою «Чорний список» від мобільного оператора Теле2. Він надійно блокує неугодні дзвінки, зберігаючи душевний спокій.