Як зателефонувати оператору Літай з мобільного: номери гарячої лінії

Anonim

Мобільний оператор Летай працює в Татарстані. Зараз користувачі мають можливість підключитися не тільки до інтернету та телебачення цього провайдера, але й до телефонного зв'язку. Абонентам доступні кілька вигідних тарифів. За потреби можна зателефонувати оператору Літай, номери довідкових телефонів вказані на офіційному сайті.

Номер техпідтримки

Щоб зателефонувати в техпідтримку, слід набрати номер:

  • Для приватних клієнтів 8 (843) 118-18-11.
  • Для корпоративних клієнтів 8 (843) 238-00-00 або 8 (843) 118-88-11.

Короткий номер техпідтримки оператора Літай для всіх клієнтів 118-18.

Телефон довідкової служби

Людям, які користуються мобільним зв'язком, періодично необхідно зв'язуватися з довідковою службою для вирішення різних питань.

Служба Дзвінки з міських та мобільних номерів Короткий номер Таттелеком
Довідкова за послугами (843) 222-22-22

(843) 118-08-11

118-08
Прийом скарг претензій та пропозицій (843) 561-09-92
Прийом телеграм по телефону 126
Прийом реклами та музичних заявок 079
Довідкова, де можна дізнатися коду міст 8-148
Замовна система обслуговування 8-128

Якщо немає бажання дзвонити на гарячу лінію або за вказаними номерами неможливо додзвонитися, то можна надіслати на адресу оператора безкоштовне повідомлення в месенджері Watsapp на номер +7 902 718-22-68 або на електронну пошту:

Інші способи зв'язку

Для оперативного зв'язку з оператором можна використовувати не тільки телефони, але й месенджери та соціальні мережі.

Месенджер або соцмережа Номер телефону або ел.адрес
Довідкова служба (843) 222-22-22
Whatsapp +7 902 718-22-68
Telegram @tattelecomru_bot
Група Вконтакті vk.com/letairu
Група Facebook facebook.com/letairu
Група Однокласники ok.ru/letairu
Instagram www.instagram.com/letairu

На офіційному сайті мобільного оператора Літай доступний і онлайн-чат. Щоб розпочати розмову з консультантом, слід у формі ввести свій номер телефону та ім'я. Варто враховувати, що натискаючи кнопку «Почати розмову», клієнт приймає умови надання послуг.

Можна написати листа у формі зворотного зв'язку. Для цього у формі залишають П.І.Б., адресу електронної пошти та саме звернення.

Літай - офіційний сайт

Після того як абонент активував стартовий пакет, він може зареєструватися в особистому кабінеті, за допомогою якого зручно керувати опціями. Реєстрація відбувається у кілька послідовних етапів:

  • Заповнюють верхню частину форми, для цього вписують електронну адресу і вигадують пароль. У цьому випадку адреса пошти буде логіном;
  • Після цього слід прикріпити всі активовані послуги до новозареєстрованого облікового запису. Зробити це можна за номером картки Літай, за номером телефону або особовим рахунком;
  • Ставлять галочки про згоду з умовами надання послуг та завершують реєстрацію натисканням клавіші.

Є ще один простий варіант реєстрації. Для цього на мобільному пристрої з вставленою сім-карткою оператора Літаю набирають команду 1003. Після цього надходить SMS-повідомлення з паролем. У такому разі логіном для входу в особистий кабінет є безпосередньо номер телефону.

Нещодавно всі сайти провайдера були оновлені. При спробі зайти в старий кабінет система автоматично перенаправляє на нову, покращену версію.