Тариф "Все моє 3" від Білайн: докладний опис

Anonim

Тариф «Все Моє 3» від Білайн – це пропозиція оператора з великим пакетом трафіку, хвилин та SMS, співвідношення яких можна змінювати в залежності від потреб абонента. Плюс додатково доступний великий набір опцій, які ще більше розширюють можливості цього тарифного плану.

Опис тарифу «Все моє 3»

Тариф можна налаштовувати під себе. Але ця функція доступна лише після підключення. Спочатку дається повний пакет, який не можна змінити:

  • Мобільний інтернет - 22 ГБ.
  • Дзвінки на всі номери – 1200 хвилин.
  • SMS на номери домашньої мережі – 300 SMS.

Щодня з балансу списується абонентська плата 30 рублів. Якщо на рахунку недостатньо коштів, доступ до всіх послуг блокується, а абонент може приймати лише вхідні дзвінки.

З пакета хвилин списується час усіх розмов. Після його вичерпання дзвінки на Білайн у домашньому регіоні будуть безкоштовними.

Перевірити залишок хвилин на Білайні можна через мобільний додаток на головній сторінці.

Плюси та мінуси тарифу

На сайті Білайн детально розписано про тариф і про те, які додаткові функції до нього включені:

  • підключена послуга «Автородження хвилин» - якщо ліміт витрачено, то додатковий пакет з 50 хвилин підключається за 50, 85 рубля.Якщо відключити цю послугу, то дзвінки домашньому регіоні коштуватимуть 2 крб/хв, міжмісто – 5 крб/хв. Місцеві дзвінки на Білайн завжди безкоштовні.
  • активна опція «можноВСЕ» - це безлімітний доступ у соцмережі та месенджери, крім перегляду відео та переходу за зовнішніми посиланнями. У рамках тарифу її можна користуватися безкоштовно. Під час перебування у домашній мережі гігабайти не витрачаються з базового пакета. Працює тільки при використанні офіційних сайтів та програм.
  • Додатково можна підключити послугу «Безлімітний мобільний інтернет». За неї списуватиметься по 4 рублі на добу. У цьому випадку обсяг трафіку, що надається за тарифом, можна поміняти на хвилини або СМС. Опція діє лише в домашньому регіоні, у поїздці країною трафік витрачається з основного пакета.
  • «Автородження швидкості» - ще одна послуга, яка включена до тарифу. Якщо закінчилися гігабайти, вона автоматично додасть 5ГБ за 160 рублів. Для відключення наберіть команду 115230.

Абоненти можуть ділитися своїми пакетами послуг із близькими людьми, якщо вони також користуються номерами Білайн. Для цього підключається послуга "Загальний пакет послуг для будь-яких пристроїв". В особистому кабінеті додаються номери (тільки з передоплатною системою розрахунків), які використовуватимуть хвилини СМС та трафік. Надається за таких умов:

  • Ця послуга платна, за неї щодня списується 5,09 рубля.
  • Кожен місяць на рахунок абонента, який ділиться своїм пакетом, зараховується безкоштовні 5 ГБ.
  • Для підключення до спільного пакету підходять будь-які мобільні пристрої з сім-картою – смартфони, планшети, модеми, смарт-годинники, навігатори.
  • Якщо пакети послуг закінчилися, використання зв'язку з додаткових номерів все одно оплачуватиметься з основного балансу.

Для одних абонентів використання цих опцій зручно та допомагає заощадити, для інших – навпаки.Якщо якісь із них потрібно видалити, це можна зробити в Особистому кабінеті. Зайдіть у розділ «Підключені послуги», виберіть непотрібні та натисніть кнопку-повзунок для їх деактивації.

Як підключити тариф

Для підключення підходять такі способи:

  • Авторизуйтесь на сайті Білайн – натисніть кнопку «Особистий кабінет», введіть номер та пароль. Користувачеві відкривається величезні можливості управління своїми послугами. Відкрийте розділ «Тариф», знайдіть за назвою потрібний та натисніть «Перейти до цього тарифу».
  • Таку ж процедуру можна зробити в мобільному додатку «Мій Білайн».
  • Якщо самостійно не виходить переключити тариф, то допоможуть фахівці в офісі оператора, салоні продажів або за телефоном техпідтримки о611.

Як настроїти

Абонент сам налаштовує свій тариф. Якщо параметри, встановлені за умовчанням, незручні, можна самостійно встановити поєднання хвилин, SMS та трафіку. Для цього використовується особистий кабінет та мобільна програма.

Хвилини та повідомлення можна змінювати на гігабайти, і навпаки:

  • 300 хвилин еквівалентні 6 ГБ трафіку.
  • За 300 СМС можна отримати 1 ГБ інтернету.
  • Можливий повний обмін хвилин та SMS на пакет трафіку.

При цьому ціна залишиться незмінною. Після збереження особистих налаштувань щомісяця нараховуватимуться пакети з вибраним обсягом. Процедура обміну безкоштовна.

Як відмовитися від тарифу

Щоб відмовитися від тарифного плану, потрібно вибрати інший серед актуальних пропозицій оператора та підключити його в особистому кабінеті або мобільному додатку. Для цього перейдіть в розділ «Тариф», натисніть на варіант, що сподобався, і на кнопку «Перейти на тариф».

Так само це можна зробити за допомогою фахівців – за номером 0611 або в офісі Білайн, у кожному з цих випадків знадобиться паспорт.

При підключенні тарифу налаштування недоступне – абонент отримує базовий набір послуг. Після активації він може змінювати параметри на власний розсуд – оплата при цьому не зміниться. Якщо трафіку замало, можна підключити безлімітний інтернет. Тарифний план зручний для тих, хто активно спілкується і бажає сам вирішувати, який обсяг пакетів для нього більш оптимальний.