Як перевести гігабайти інтернету з Білайна на Білайн

Anonim

Перевести гігабайти з Білайна на Білайн можна лише за умови використання спеціальних послуг. Окремого переведення трафіку зі свого пакета на інший номер не передбачено.

Як поділитися трафіком на тарифах «Все моє»

Щоб отримати можливість передавати свій трафік, потрібно підключити опцію «Загальний пакет послуг для будь-яких пристроїв». Вона дозволяє використовувати пакет послуг разом з іншим абонентом. Налаштовується опція у власному кабінеті. До свого номера можна додавати від трьох до п'яти номерів, які користуватимуться інтернетом із основного пакету.Їх кількість залежить від тарифу.

Предбачено кілька умов для додаткових номерів:

  • вони повинні належати мережі «Білайн»;
  • бути підключеними в тому ж регіоні, що і основний номер;
  • мати тариф з передоплатною системою розрахунку.

За послугу списується абонентська плата - 5, 09 рубля на добу. Її оплачує головний номер, який ділиться своїм трафіком та хвилинами.

Кожен місяць до загального пакету трафіку нараховуються подарункові 5 ГБ – це бонус від оператора за використання послуги.

Опція «Поділись безлімітом»

Це акція, для участі в якій потрібно:

  1. Купити смартфон або планшет в офісі або інтернет-магазині Білайн.
  2. Там же придбати сім-карту з тарифом «Анлім» або «СуперАнлім».

Після цього абонент може протягом 3 місяців безкоштовно роздавати інтернет на будь-який пристрій.

Щоб скористатися послугою, потрібно встановити у пристрій сім-карту. У налаштуваннях активуйте режим модему. В акції не можуть брати участь телефони, які не підтримують цю функцію. Кількість пристроїв, що підключаються, залежить від заводських налаштувань і обмежень виробника.

Після закінчення трьох місяців послуга відключиться автоматично. Також відбудеться, якщо абонент змінить тариф чи систему розрахунків. Після цього роздача інтернету буде доступом через підключення відповідної платної послуги. Її ціна:

  • За 1 годину використання – 50 рублів;
  • При підключенні на добу – 150 рублів.

Підключати платну роздачу можна у будь-який час без участі в акції.

Послуга «Подаруй безліміт»

Це можливість передати на інший номер безлімітний інтернет. Працює як система сертифікатів – абонент оплачує безліміт на певний термін та вказує номер, на якому будуть користуватися цим подарунком:

  • 1 місяць – 199 рублів;
  • 3 місяці – 499 рублів;
  • 6 місяців – 899 рублей.

Активувати послугу не потрібно – можна одразу користуватися. Термін дії відраховується з отримання. Подарунків може бути кілька – тоді їх терміни підсумовуються. Після закінчення безліміту абонент повідомляється по SMS.

Умови використання:

  • Перекинути подібним чином трафік може будь-який абонент Білайн із передоплатною системою.
  • Отримати подарунок можуть користувачі тарифів лінійок ВСЕ, ВСЕ та ВСЕ в одному.
  • Неможна подарувати безліміт абоненту, який вже користується тарифом або опцією з безлімітним трафіком.
  • Доступно всім абонентам Росії, крім Чукотського АТ.

Послуга доступна лише при використанні на смартфоні або планшеті. Якщо спробувати підключитися до Інтернету через модем, доступ до мережі заблокується.

Відправлений подарунок не можна скасувати. Відмовитися від нього може тільки одержувач, але гроші відправнику при цьому не повернуться.

Білайн не передбачає відправлення своїх мегабайт з телефону на телефон. Його можна або подарувати, або роздати через Wi-Fi. Поділитися своїм пакетом інтернету можна лише при об'єднанні свого тарифу з сім'єю або друзями, щоб користуватися спільним трафіком.