Розумний тариф Теле2: докладний опис

Anonim
Такого на російському ринку стільникового зв'язку ще не було - оператор Теле2 запустив тарифний план зі штучним інтелектом. Він аналізує потреби абонентів, самостійно формуючи пакет із певною кількістю хвилин та трафіку. Розумний тариф Теле2 побудований на основі тарифу «Мій онлайн+». Відповідний обсяг інтернету та хвилин пропонується клієнтам після їх згоди.

Опис тарифу

Абонентська плата на новому тарифі з розумною надбудовою є фіксованою, її розмір становить 500 руб/міс. Базове наповнення тарифного плану:

  • 800 хвилин на будь-які телефони в Росії;
  • Внутрішньомережевий безліміт;
  • 30 Гб мобільного трафіку на будь-які потреби;
  • Безлімітний інтернет для месенджерів Telegram, Viber та Там-Там;
  • Безліміт для соціальних мереж Вконтакте, Однокласники, Facebook та Instagram.

Тариф працює на всій території Росії без доплат. Аналогічних тарифів зі штучним інтелектом в інших операторів немає – це нововведення. .

Як підключити розумний тариф від Теле2

Мережа автоматично аналізує абонентський профіль, оцінюючи обсяг споживаних хвилин та SMS. Після цього в особистому кабінеті абонента формується альтернативне наповнення тарифу з оптимальним співвідношенням хвилин та трафіку за постійної абонентської плати.Абоненту Теле2 залишається прийняти нову пропозицію, скориставшись кабінетом або мобільним додатком. За бажанням, він може залишитися з колишніми обсягами пакетів.

Розумний тариф Теле2 вже в строю, мережа проаналізувала потреби діючих абонентів та надала їм рекомендовані умови обслуговування. Активним інтернет-користувачам пропонуються збільшені інтернет-пакети, решті – збільшені пакети хвилин. Новим абонентам, які тільки підключилися до Теле2, оптимальні умови будуть запропоновані пізніше - конкретні терміни не обумовлюються. аналізу витрат абонента Щоб перейти на тариф, скористайтесь кабінетом або програмою «Мій Теле2».

Як відключити

Відключення здійснюється переходом на будь-який інший тариф, доступний в особистому кабінеті або мобільному додатку. Вартість переходу, якщо з моменту останнього пройшло менше 30 діб, становить 100 рублів.

Додаткові функції

За потреби абонент може відрегулювати кількість хвилин і трафіку в меншу або більшу сторону. Додатково підключаються безлімітні знайомства, стрімінговий сервіс Twitch, безлімітні навігаційні сервіси та YouTube за окрему абонентську плату.