Росіяни йдуть на безкоштовний тариф Danycom зі своїми сім-картками

Anonim

Минув місяць, після того як компанія Danycom запустила унікальний для ринку мобільного зв'язку тариф «Безкоштовний». Підсумки місяця просто приголомшливі, кількість нових абонентів, які перейшли на DANYCOM.Mobile зі своїм номером, збільшилася майже в півтора рази. Людей спокушає безкоштовний тарифний план та цікаві функції. Найактивніше переходять жителі великих російських міст.

Привабливі умови

Комерційний директор Danycom.Mobile І. Ксенофонтов розповів, що абонентів приваблює високий рівень сервісу за мінімальних витрат.Як показав перший місяць роботи, багатьом людям цікавий тариф «Безкоштовний», саме тому вони активно переходять на нього зі своїм старим номером.

Компанія Danycom готова запропонувати не тільки унікальний продукт за оптимальною ціною, а й високий рівень сервісу. Судячи з великому припливу нових клієнтів можна дійти невтішного висновку, що люди сприймають оператора як організацію з величезними возможностями.

Переваги тарифу

Основною перевагою тарифного плану «Безкоштовний» є те, що всі абоненти можуть дзвонити, надсилати повідомлення та користуватися інтернетом абсолютно безоплатно. Єдине, на що потрібно погодитись клієнту, це отримувати 5 рекламних оголошень на день. Деяким клієнтам це припало навіть до душі, тому що в рекламній розсилці часто повідомляється про актуальні акції від партнерів оператора.

У тарифі передбачено 30 хвилин на будь-які номери Росії, 50 повідомлень і 1 ГБ інтернет-трафіку. день першого з'єднання. Коли ліміт хвилин, повідомлень та інтернету закінчується, абоненту надходить повідомлення.

Але навіть після вичерпання наданого ліміту абонентам доступні послуги зв'язку за прийнятною вартістю. Так, за дзвінки на будь-які номери російських операторів доведеться заплатити 3 копійки в секунду, повідомлення коштує 25 копійок, а інтернет обійдеться в 8 копійок за кожен МБ.

Варто враховувати, що умови обслуговування відрізняються в Криму та Севастополі. Детально дізнатися всі умови акції можна на сайті оператора або в салоні зв'язку.