Як зателефонувати "живому" оператору МТС безпосередньо: номер техпідтримки

Anonim

Служби підтримки МТС працює у цілодобовому режимі, приймаючи дзвінки абонентів. Дзвоніть сюди за трьома телефонними номерами – для клієнтів мережі, для дзвінків з номерів інших операторів, для дзвінків з міжнародного роумінгу. Щоб зателефонувати оператору МТС, скористайтесь нашими інструкціями щодо швидкого додзвону.

Як зателефонувати оператору з мобільного телефону МТС

Для початку потрібно запам'ятати, що зв'язатися зі спеціалістами оператора без автовідповідача неможливо. Жодних телефонів, що дозволяють додзвонитися безпосередньо, у мережі немає.Також неможливо замовити зворотній дзвінок – цей функціонал не реалізовано. Для решти є безкоштовний короткий номер 0890, що працює цілодобово.

Номер довідкової служби МТС 0890 є багатоканальним. Час очікування консультанта в години пік становить 10-15 хвилин, іноді довше. У вільний годинник з'єднання з живим оператором встановлюється за 1-2 хвилини. Черга формується автоматично, вплинути на неї не вдасться. Дзвінки на номер оператора МТС 0890 здійснюються безкоштовно.

Як зателефонувати з будь-якого мобільного чи стаціонарного

Щоб зателефонувати в МТС з іншого оператора, слід набрати єдиний номер 8-800-250-0890.так і зі стаціонарних телефонів - з мобільних безкоштовно, з міських теж, як і на будь-які номери в стандарті 8800. Наберіть номер, проберіться через голосове меню, дочекайтеся з'єднання з живим консультантом і запитайте його.

Номер для корпоративних клієнтів та юридичних осіб

Довідкова служба для фізичних осіб не підходить для вирішення проблем корпоративних клієнтів. Для них створено окрему гарячу лінію за номером 8-800-250-0990. Вона працює з індивідуальними підприємцями та юридичними особами. Не використовуйте цей номер, якщо ви є фізичною особою – тут консультують лише корпоративних клієнтів.

Як зателефонувати оператору МТС у Криму

Кримські абоненти МТС обслуговуються гарячою лінією Краснодарського краю. Зателефонуйте на номер 0890, пройдіть голосове меню, зачекайте на з'єднання зі спеціалістом довідкової служби. З міських телефонів використовуйте номер 8-800-250-0890.

Дзвінок у роумінгу

Щоб поговорити зі спеціалістом МТС з міжнародного роумінгу, зателефонуйте на +7-495-766-01-66. такому форматі – без вісімки та через «+7».Система з'єднає абонента із консультантом максимально швидко. Дзвінки з номерів МТС здійснюються безкоштовно.

Як швидко додзвонитися до «живого» оператора

Телефон МТС 0890 є єдиним для всіх абонентів, які є фізичними особами. І всі, хто дзвонить, змушені чекати своєї черги. Пройти повз голосове меню не вийде – жодних обхідних шляхів та прямих телефонів немає.

Щоб з'єднатися зі спеціалістами МТС максимально швидко, телефонуйте в пізні ранкові і післяобідні години або пізно ввечері. У години пік (ранок, обід, вечірній час) гаряча лінія зайнята, час очікування відповіді сягає 15-20 хвилин. Якщо проблема не терпить зволікань, пройдіть до найближчого офісу обслуговування.

Комбінації для з'єднання з «живим» оператором

Всі абоненти МТС можуть зателефонувати оператору з мобільного, набравши короткий номер 08460 або 0890. Обидва телефони працюють на території Росії.

Дзвінок по мережі на техпідтримку безкоштовний.

Щоб зв'язатися з оператором МТС:

  • слід прослухати голосове меню;
  • за підказками в потрібний момент натиснути спочатку на цифру з пунктом «втрачена сім-карта або виникла екстрена ситуація» - це цифра 5, але вона регулярно змінюється і може бути іншою, наприклад 4;
  • Далі тисніть 0;
  • після даних маніпуляцій ви будете переключені на прямий номер «живого» оператора довідкової служби МТС.

Інші способи зв'язку з техпідтримкою МТС

Ще один спосіб зв'язку зі спеціалістами гарячої лінії МТС – чат на сайті або в особистому кабінеті. Авторизуйтеся та поставте своє питання. Відповідь надійде в особистий кабінет або чат протягом декількох хвилин. Також можна використовувати мобільний додаток. Форму зворотного зв'язку на сайті МТС закрито.

Додзвонитися до МТС нескладно – використовуйте для цього номери 0890 та 8-800-250-0890 та забудьте про дзвінки без автовідповідача. Телефонуйте у вказаний вище час, що дозволить уникнути тривалого очікування. А деякі завдання найзручніше вирішувати через особистий кабінет – тут можна взяти деталізацію, змінити тариф, відключити платні опції, раз і назавжди розправитися з підписками.