Тариф "Соціальний пакет" від Білайн: опис

Anonim

17 квітня 2019 року було запущено тариф «Соціальний пакет» від Білайн. Він розрахований на абонентів, які мають право на отримання пільг. Тарифний план включає солідний пакет послуг із мінімальною абонентською платою. Це один із найвигідніших тарифів для пільговиків – наприклад, для пенсіонерів.

Детальний опис тарифу

«Соціальний пакет» – пакетний тарифний план для абонентів малої та середньої активності. Він підходить як для простих мобільних телефонів, так і для смартфонів. Надається він із добовою абонентською платою - її розмір становить 5 руб/добу, що виливається в 150 руб/міс.До нього входять:

  • 3 Гб мобільного інтернету на будь-які потреби – наприклад, перегляд пошти, серфінг сайтів або спілкування в соціальних мережах;
  • 200 хвилин на будь-які місцеві номери та номери Білайн по всій Росії – приблизно 6-7 хвилин на день;
  • 1000 SMS по Москві та Московській області – солідний SMS-пакет для тих, хто потребує надсилання великої кількості повідомлень (це люди з обмеженими можливостями);
  • Безлімітний мобільний інтернет для месенджерів – можна спілкуватися у WhatsApp, Viber, Hangout, Kakao Talk, WeeChat, Snapchat, QIP, Skype та навіть ICQ;
  • Необмежений трафік для картографічних сервісів Google Maps, Яндекс.Карти, Яндекс.Навігатор та Яндекс.Таксометр.

За 5 руб/добу – це більш ніж значне наповнення.

Тарифний план вийшов дешевий і вигідний, він розрахований на пільгові категорії громадян, які мають соціальну карту москвича, карту москвича і соціальну карту Московської області.

Наприклад, він підходить для пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями. Спеціально для них Білайн підготував персональну пропозицію із зменшеною абонентською платою – відмінне рішення, яке відсутнє у конкурентів.

Тарификація понад пакети:

  • Будь-які місцеві виклики – 2, 5 руб/хв;
  • Межгород по Росії (за винятком номерів Білайн) - 15 руб/хв;
  • SMS на номери Москви та Московської області – 2, 5 руб/шт.

Міжнародні виклики тарифікуються за стандартним прайс-листом Білайна.

Плюси та мінуси ТП «Соціальний пакет»

Основні переваги нової пропозиції:

  • Потужне наповнення – підходить для щільного спілкування в месенджерах та за SMS-каналом;
  • Мінімальна абонентська плата - всього 5 руб/добу;
  • Надається пільговий довірчий платіж – 30 рублів на 3 дні без додаткової комісії.

Недолік – на одну особу може припадати лише один номер з тарифом. При виявленні кількох телефонних номерів із новим тарифним планом Білайн має право перевести їх на тариф «Бі+», що прописано в офіційній оферті – все законно.

Як підключити

Для підключення або переходу на новий тариф зверніться до найближчого офісу Білайну на території Москви та Московської області. соцкарту МО, чи карту москвича. Перехід виконується безкоштовно, якщо з моменту останньої зміни тарифу пройшло більше 30 днів.

Як відключити

Для відключення від тарифу скористайтесь особистим кабінетом Білайн або зверніться до найближчого офісу з паспортом. Також можливо відключення через мобільний додаток «Мій Білайн».

Додаткові послуги

На тарифі «Соціальний пакет» можливе підключення опції «можноВСЕ». Вона надає безлімітний трафік для музичних сервісів та соціальних мереж. Абонентська плата складає 4 руб/добу. Підключення виконується дзвінком на безкоштовний номер 0674090885. Також абонентам доступний сервіс «YouTube Music» – перші півроку безкоштовно, далі по 169 руб/міс.

Чи варто підключати «Соціальний пакет»

Якщо хочеться заощадити на абонентській платі та послугах мобільного зв'язку, то безумовно варто. Тариф вигідний і недорогий, але доступний лише власникам перерахованих вище карт. У всякому разі, він дешевше, ніж найдешевший пакетний тарифний план «Перші гіги» за 13, 5 руб/добу.

Який тариф обрати – «Соціальний пакет» або без абонентської плати

Тарифи без абонентської плати під час здійснення великої кількості дзвінків виходять дорогими.«Соціальний пакет» значно вигідніший – особливо якщо найбільша частина викликів здійснюється всередині мережі. Щодо пакетів інтернету, то вони забезпечать недороге спілкування з друзями та близькими. І вся ця пишність коштує всього 5 руб/добу. Якщо ж абонент не користується інтернетом і практично не дзвонить, йому слід підключити тариф без абонплати.