Деталізація дзвінків на Теле2: як отримати роздруківку безкоштовно

Anonim

На початку 2000-х років роздруківки дзвінків та SMS видавалися виключно в офісах стільникових операторів. Сьогодні їх простіше отримати самостійно через сервіси самообслуговування. Деталізація дзвінків на Теле2 замовляється через особистий кабінет або фірмовий мобільний додаток. Також можливе замовлення в офісах, але вже за гроші – доволі дорого (з помісячною оплатою). До речі, саме деталізація допоможе перевірити останні платні дії – спеціалізованої команди у Теле2 немає.

Через особистий кабінет

Хочете замовити роздрук з історією дзвінків – скористайтеся особистим кабінетом (ЛК). Він працює безкоштовно і дозволяє отримати разом із деталізацією виписку за рахунком. У документі зазначаються:

  • Дані про вхідні та вихідні дзвінки – з телефонними номерами, тривалістю та вартістю (у тому числі на короткі преміум-номери);
  • Дані про надіслані та прийняті СМС – можна переглянути дату та час відправки/прийому, але отримати тексти повідомлень неможливо (навіть в офісах);
  • Відомості про інтернет-сесії та витрати трафіку – дата і час, витрата в байтах.

Також деталізація дозволить дізнатися витрати на абонентську плату та підключені послуги. Тут же відображається інформація про вчинені платежі та мобільні перекази, можна уточнити останні списання та відстежити витік коштів.

Щоб замовити роздруківку, авторизуйтеся в особистому кабінеті за номером телефону – введіть у формі отриманий в SMS пароль, пройдіть у розділ «Витрати» і спустіться вниз сторінки. Натисніть кнопку «Замовити деталізацію» і виберіть період – певний день, діапазон дат, певний місяць.Замовлений звіт надійде на електронну пошту, зазначену у формі замовлення (у вигляді PDF-файлу).

Через мобільний додаток

Замовити деталізацію безпосередньо з телефону допоможе мобільний додаток «Мій Теле2». Воно доступне для смартфонів на Android та iOS. Завантажте програму, виконайте вхід із паролем або без нього (при підключенні через мобільний інтернет від Теле2). Пройдіть у розділ «Витрати» і топніть посилання «Замовити деталізацію» – вкажіть початок та кінець періоду, впишіть адресу електронної поштової скриньки. Звіт надійде протягом декількох хвилин.

В салоні зв'язку

В будь-якому салоні зв'язку Теле2 зможуть зробити деталізацію без реєстрації в ЛК. З собою необхідно мати паспорт, оскільки отримати документ може лише власник телефонного номера.Назвіть консультанту номер, вкажіть бажаний період та зачекайте на отримання роздруківки. У особливо активних абонентів вона може вийти досить великою – на кілька десятків аркушів.

Вартість деталізації

Самостійно замовлена ​​через додаток або особистий кабінет деталізація – безкоштовна. В офісі вона коштує 100 рублів за кожний календарний місяць. Роздруківка за півроку коштуватиме 600 рублів. Абонент може вибрати будь-який місяць, який йому знадобиться. Така висока вартість пов'язана з витратою на папір, на якому видається документ. Вигідніше замовити його через ЛК, але з обмеженням терміну давності. А ще видана в салоні роздруківка з печаткою офісу може використовуватися як доказ у судових розглядах.

Чи можна отримати деталізацію чужого номера

Зробити роздрук по чужому номеру дійсно можна – для цього особа, яка звернулася в офіс, повинна пред'явити нотаріально завірену довіреність. В іншому випадку в отриманні документа буде відмовлено.