Як зателефонувати оператору Мегафон безкоштовно: номери телефонів

Anonim

Низька швидкість інтернету, неможливість додзвонитися, зникнення коштів – ці та багато інших проблем змушують звертатися до служби підтримки Мегафону. Зв'язатися з нею можна кількома способами - по телефону, через чат або через зворотний зв'язок. У цій статті ми розповімо, як зателефонувати оператору Мегафон і отримати допомогу іншим способом.

1. Телефон служби підтримки

Офіційний номер служби підтримки – 0500. Цей короткий номер працює лише з мобільного телефону Мегафон. Дзвінки сюди здійснюються безкоштовно. Абонентів зустрічає велике голосове меню – зв'язок з оператором здійснюється лише через нього, жодних способів додзвонитися до консультантів гарячої лінії безпосередньо (без автовідповідача) немає.Уважно слухайте підказки і ви обов'язково потрапите до потрібного меню.

Якщо короткий номер доступний лише всередині мережі, федеральний номер 8-800-550-0500 доступний з будь-яких телефонів, у тому числі стаціонарних. Дзвінки в контактний центр по цьому телефону здійснюються безкоштовно, як і на будь-які інші номери в сегменті 8800. Той, хто дзвонить відповідає все той же автовідповідач, що працює на 0500 - обидва номери рівнозначні по функціоналу, обидва з'єднують абонентів з однією і тією ж довідковою службою.

Кол-центр Мегафона працює цілодобово і без перерв. Традиційний годинник пік – ранковий (можна сказати, що майже вся перша половина дня), обідній та вечірній – аж до 21-22 годин. Якщо не вдається з'єднатися з «живою людиною» (консультантом) у ці години, спробуйте додзвонитися рано вранці, після обіду або в пізній вечірній час.

Связь у роумінгу

Спеціально для мандрівників, які потребують допомоги, створено лінію техпідтримки за номером +7-926-111-05-00. Вона доступна з будь-якої точки світу, причому безкоштовно. Зателефонуйте сюди із закордонної поїздки та отримайте відповіді на будь-які запитання. Тут працює багатоканальний телефон – фахівці техпідтримки вирішать проблему абонента вже за кілька хвилин.

Корпоративним клієнтам

Розглянуті нами номери дійсні лише для фізичних осіб. Для юридичних осіб працюють окремі корпоративні номери – 0555 для дзвінків усередині мережі та 8-800-550-05-55 для дзвінків з будь-яких інших телефонів (у тому числі стаціонарних). Час роботи клієнтської служби – цілодобово. Також для корпоративних клієнтів доступні:

  • Допомога персонального менеджера – з ними спілкуються співробітники, що відповідає за мобільний зв'язок у компаніях;
  • Електронна пошта – допомога в управлінні договорами та з питань оплати;
  • Сервіс дистанційного обслуговування – прийом заяв електронною поштою (вимагає попереднього підключення);
  • Особистий кабінет – інструмент для самостійного управління стільниковим зв'язком у компанії, де можна швидко реалізувати будь-яке завдання (наприклад, отримати деталізацію викликів, змінити тарифний план, створити групу абонентів, підключити послуги та опції, призначити ліміти або замовити звітну документацію для бухгалтерії).

Також для корпоративних клієнтів передбачена форма зворотного зв'язку.

2. Онлайн-чат з фахівцем

На офіційному сайті Мегафону працює онлайн-консультант, за допомогою якого можна поговорити зі спеціалістами оператора. необхідно вказати номер телефону та ім'я. Втім, ніщо не заважає вказати тут якісь альтернативні чи неіснуючі дані. Посилання на чат міститься в розділі «Підтримка».

3. Контакт SMS

Наступний спосіб зв'язку передбачає використання SMS-каналу.Якщо не вдається додзвонитися на номер 0500, надішліть повідомлення зі своєю проблемою. Після його прочитання фахівцями ви отримаєте відповідь. Іноді фахівці передзвонюють, щоб поставити уточнюючі питання. Але цей спосіб не можна назвати найшвидшим – іноді очікування відповіді розтягується на 15-20 хвилин (все залежить від завантаженості контактного центру).

4. Форма зворотнього зв'язку на сайті

У розділі «Підтримка» на офіційному сайті Мегафону представлений ще один інструмент для зв'язку з оператором – це форма зворотного зв'язку. Це не найоперативніший інструмент, але в деяких випадках без нього не обійтися - наприклад, коли потрібно описати якусь складну проблему, підкріпивши її скріншотами. У формі зазначаються такі дані:

  • Номер Мегафона, з яким виникли проблеми;
  • П.І.Б. власника вищезазначеного номера;
  • Розгорнуте питання;
  • П.І.Б. звертається;
  • Адреса електронної пошти для отримання письмової відповіді;
  • Контактний номер для зв'язку в голосовому режимі.

При необхідності додайте файл.

5. Через особистий кабінет та мобільний додаток

В особистому кабінеті та мобільному додатку для абонентів доступний чат. Він добрий тим, що можна поставити питання і продовжити займатися своїми справами, іноді заглядаючи в розмову. Спілкування, розпочате ЛК, можна продовжити у додатку (і навпаки).

6. Онлайн-консультації у месенджерах та соцмережах

Швидко отримати відповідь на запитання допоможе месенджер Viber. Скористайтеся вказаною сторінкою, встановіть месенджер на комп'ютер та спілкуйтесь.Також тут доступна стрічка новин, за допомогою якої можна дізнатися останні новини від компанії Мегафон. У соціальних мережах оператор підтримує акаунти та групи для поширення інформації та надання допомоги абонентам. Зустрічайте контакти – Вконтакте, Facebook, Twitter, Однокласники та Habrahabr. Але для вирішення серйозних проблем найкраще скористатися допомогою спеціалістів гарячої лінії.