Акція від Yota "Стартовий пакет у подарунок": умови

Anonim

Мобільний оператор Yota проводить акцію «Стартовий пакет у подарунок». У рамках акції учасник може отримати стартовий пакет абсолютно безкоштовно за дотримання умов, прописаних у правилах. Стартовий пакет у подарунок Йота надається абонентам, які уклали договір з оператором у період дії акції, а також внесли необхідний авансовий платіж у повному розмірі.

Умови акції

Акція проводиться з 26 квітня по 26 травня 2019 року. умови підключення у фірмових точках продажу.Варто враховувати, що акція діє лише на території кількох російських міст, перелік яких є на офіційному сайті оператора.

Щоб безкоштовно отримати сім-карту оператора Йота, необхідно дотриматись ряду умов:

  • Клієнт отримує сім-карту в одній з точок продажу, визначених умовами акції;
  • Абонент укладає з оператором договір на надання послуг та вносить авансовий платіж у встановленому розмірі;
  • Після активації отриманої SIM-картки абоненту підключається вигідний пакет послуг.

Обмеження

Акційна пропозиція не сумується з акцією «Пропорційне підключення першого пакета». Умови не поширюються на:

  • Сім-карти для планшетів та модемів;
  • На сімки з підключеним пакетом послуг 0 хвилин + 0 гігабайт.

Після закінчення промо клієнт буде обслуговуватися за тарифом, передбаченим для цього пакету. В акції не можуть брати участь співробітники ТОВ «Скартел», компаній партнерів, а також їхні родичі.

Як стати учасником

Щоб стати учасником акційної програми, достатньо прийти за однією з 9 адрес, зазначених на офіційному сайті оператора, укласти договір на послуги та внести авансовий платіж. Після цього сімка оператора буде надана абсолютно безкоштовно.

Для укладання договору необхідний паспорт чи інший документ, що засвідчує особу.

Як отримати хвилини та гігабайти безкоштовно

За умовами нові клієнти, які підключаються до оператора, отримують ліміт безкоштовних хвилин і гігабайт інтернету. SIM-карта для смартфона Йота містить різну кількість акційного трафіку, залежно від місця проживання абонента.

Регіон (область) Хвилини Інтернет-трафік, ГБ Період дії (доба)
Брянська 200 18 21
Калузька 200 15 23
Курская 1000 22 29
Нижегородська 1000 11 23
Орловская 200 18 29
Рязанська 200 15 27

По закінченні терміну промо оплата береться відповідно до тарифів на той чи інший пакет, який був підключений.

Де отримати стартовий пакет

Безкоштовно отримати сімки Йоти можна в Брянську, Калузі, Курську, Нижньому Новгороді, Орлі та Рязані. Визначено кілька торгових центрів, де розташовані фірмові точки продажу продуктів Йота. Отримати безкоштовну сім-карту оператора Йота можна тільки в період з 26 квітня по 26 травня 2019 року.

У чому каверза

Подвоха в даному промо ніякого немає. Після закінчення акційної пропозиції абоненту доведеться платити за стандартними тарифами.

Оператор мобільного зв'язку може скасувати акцію в односторонньому порядку або змінити її умови. У цьому випадку на офіційному сайті розміщують інформацію щодо всіх змін.