Акція на підключення до Мегафон: умови

Anonim

Вигідна знижка на підключення до Мегафон доступна всім новим абонентам, які купують SIM-картки у фірмових офісах оператора та дилерських салонах. Вона розрахована на тих, хто бажає підключитися до останньої тарифної лінійки "Включайся". Знижка на абонентську плату надається на 12 місяців.

Умови та терміни акції

Акція «Знижка новим абонентам» дозволяє обслуговуватися цілий рік з дня підключення на вигідніших умовах. . Головна та єдина умова – купити SIM-карту з одним із тарифів лінійки «Включайся».Знижка буде надана через 15 днів після підключення. Акцію на підключення до Мегафон запущено 30 квітня і триватиме до 31 травня 2019 року – майбутні абоненти мають цілий місяць, щоб скористатися вигідними умовами.

Скористатися цією пропозицією зможуть жителі практично всіх російських регіонів. Воно доступне для Санкт-Петербурга та Ленінградської області, Краснодарського краю, Ростовської області та багатьох інших областей, країв та республік. Уточніть доступність акції на офіційному сайті Мегафона, обравши регіон обслуговування у списку.

Як підключитися

Щоб стати учасником акції, виконайте такі кроки:

  • Підключіться до Мегафону в будь-якому офісі або салоні зв'язку;
  • Дочекайте надходження SMS з персональною пропозицією;
  • Ознайомтеся з пропозицією в особистому кабінеті (або мобільному додатку) та прийміть умови.

Наступні 12 місяців на абонплату діятиме знижка.

На яких тарифах діє

Знижка надається на наступних тарифних планах (ТП):

  • «Включайся! Спілкуйся» – універсальний тариф із можливістю підключення безлімітного інтернету;
  • «Включайся! Вибирай» – ТП, що настроюється, з регульованою кількістю хвилин і трафіку, а також з кешбеком 20% на абонплату;
  • «Включайся! Слухай» – рішення для шанувальників музики та онлайн-радіо;
  • «Включайся! Пиши» – пропозиція для любителів спілкування в текстовому форматі (месенджери та SMS);
  • «Включайся! Говори» – рішення для міжміста та спілкування в месенджерах.

Параметри тарифних планів варіюються залежно від регіону обслуговування абонента.

Яка вигода і в чому каверза

Ніяких каверз та підводних каменів у цій пропозиції немає – абонентам дійсно дається знижка на рік. року, також немає. Враховуючи той факт, що персональні пропозиції поширюються лише на один тариф, а не на всю лінійку, змінити його не вийде – потрібно уважно підійти до вибору тарифу, щоб не втратити знижку. Якихось інших тонкощів пропозиція не містить.