Як перевести гроші з Білайна на Білайн: 3 способи

Anonim

Щоб переказати гроші з Білайна на Білайн, вивчіть представлені в нашому огляді інструкції. У ньому ми торкаємося всіх працюючих способів, що дозволяють перерахувати кошти з телефону на телефон. Вони доступні для різних пристроїв – простих телефонів, смартфонів, комп'ютерів. Перед оплатою не забудьте поповнити рахунок – це можна зробити трьома способами:

  • Банківською карткою будь-якого банку – через інтернет-банкінг, онлайн-банкінг, на сайті Білайна або в мобільному додатку «Мій Білайн»;
  • В офісах обслуговування – тут стоять термінали та працюють каси прийому готівки, поповнення рахунку здійснюється без комісії;
  • У банкоматах та банківських терміналах – вони стоять у магазинах, супермаркетах, торгових центрах, а також на станціях метрополітену і навіть на вулицях.

Також можна покласти гроші на рахунок у сторонніх платіжних терміналах і в дилерських точках прийому готівки. Баланс перевіряється USSD-запитом 102.

1. USSD-команда

Послуга «Мобільний переказ» дозволяє перекинути гроші з номера на номери лише однією командою. Скористатися нею можна двома способами:

  • Набрати USSD-команду 145 та наслідувати пункти меню – вказуємо телефон та суму, підтверджуємо наміри, чекаємо переказу коштів з рахунку на інший номер;
  • Сформувати USSD-комбінацію 145номерсума – універсальний шаблон, що дозволяє миттєво задати параметри перекладу.

Це найпростіший спосіб переказу грошей на інший номер через телефон – навіть найпростіший, що не має доступу в інтернет. Послуга спрацює навіть у випадку, якщо одержувач перебуває в міжнародному роумінгу.

2. СМС-повідомлення

Відправити гроші з сімки на сімку всередині мережі Білайн допоможе проста SMS-команда, параметри якої набираються через пропуск. Створіть повідомлення з текстом «телефон сума» і надішліть на 7878. Номер одержувача набирається в 11-значному форматі через 7, наприклад, 79649ХХХХХ9. на інший номер.

3. Портал «Оплата послуг»

Поділитися балансом з іншим абонентом допоможе ця форма. У ній вказуються такі дані:

  • Телефон одержувача;
  • Телефонний номер відправника;
  • Адреса електронної пошти платника (сюди надійде електронний чек з онлайн-каси);
  • Суму грошового переказу.

Вкажіть код захисту та натисніть кнопку «Сплатити». Далі виконайте підтвердження SMS та дочекайтеся зарахування коштів на інший номер.

Умови мобільного перекладу Білайн

Тепер ви знаєте, як скинути гроші з одного номера на інший – USSD-командою, через SMS або на офіційному сайті Білайна. Далі поговоримо про комісії та обмеження. Розмір комісії залежить від розміру платежу:

  • Від 30 до 200 руб. - 15 руб.;
  • Від 201 до 5000 руб. - 10 руб. + 3%.

Максимальна сума одного переказу становить 5000 руб. Після відправки коштів у номері відправника має залишитися щонайменше 50 крб. Встановлено і добовий ліміт - не більше 15 тис. руб.

Послуги грошових переказів доступні тим, хто вже встиг витратити на мобільний зв'язок не менше 150 руб. з моменту підключення до мережі. Для нових абонентів послуга недоступна.Але проговорити 150 руб. на пакетних тарифних планах не складе особливих труднощів – вже через кілька днів після списання абонентської плати ви зможете надсилати гроші іншим абонентам.

Як заборонити мобільні переклади

Щоб відключити послугу мобільних перекладів, встановіть заборону через службу підтримки за номером 8-800-700-0611. Ще один спосіб – наберіть USSD-запит 110171 та підтвердіть наміри. Зверніть увагу, що зняти вже встановлену заборону можна або в офісах, або по телефону гарячої лінії.