Пільги ветеранам від Ростелекому з оплати телефону: умови

Anonim

Пільги ветеранам від Ростелекому не надаються, але цього року вони можуть розраховувати на цікаві подарунки. Оператор дарує учасникам війни безкоштовні хвилини для спілкування із однополчанами. Подарунки належать як учасникам, інвалідам ВВВ, так і дітям війни. Програма запущена 25 квітня і триватиме до 10 травня 2019 року.

Знижки для ветеранів на 9 Травня

Ця новина повідомлена департаментом зовнішніх комунікацій Ростелекому. Але подарункові хвилини надаються зовсім не абонентам, а людям, які здійснюють дзвінки у вузлах зв'язку оператора. Можливість здійснити безкоштовний дзвінок з'явиться і в багатьох інших місцях - наприклад, у будинках для людей похилого віку, будинках ветеранів та інших пунктах, організованих Ростелекомом.Ми уточнили умови отримання безкоштовного зв'язку з товаришами по службі.

Умови

Кожний учасник та інвалід ВВВ має право на 100 безкоштовних хвилин. Вони поширюються на такі напрямки:

  • Дзвінки по регіону;
  • Междугородние виклики по всій Російській Федерації;
  • Дзвінки до країн ближнього зарубіжжя - до їх списку увійшли Південна Осетія, Україна, Естонія, Білорусь, Литва, Молдова, Латвія, Казахстан, Абхазія, Узбекистан, Грузія, Таджикистан, Вірменія, Киргизстан, Азербайджан та Туркменістан .

Так само учасникам акції, присвяченої Дню Перемоги, покладено безкоштовні телеграми в будь-яких перерахованих напрямках.

Як отримати знижки

Для отримання знижки необхідно звернутися до одного з переговорних пунктів Ростелекому.Безкоштовний зв'язок надається лише за умови пред'явлення посвідчення. Ліміт – 100 хвилин на всі доступні напрямки. За потреби можна здійснити кілька дзвінків, причому у різні дні. Щодо безкоштовних телеграм, то вони приймаються не тільки в офісах Ростелекому, а й за контактним телефоном 8-800-1000-800.

Інші знижки для ветеранів

Також ветеранам належать пільги на підключення до мережі проводового радіомовлення - воно досі працює у деяких регіонах. Право на пільгу у розмірі 25% мають:

  • Інваліди та ветерани ВВВ;
  • Ветерани державної та військової служби;
  • Учасники та інваліди бойових дій;
  • Ветерани праці.

В цей же список включені в'язні концтаборів та інших місць примусового тримання. Для отримання знижки на підключення необхідно звернутися до Ростелекого з посвідченням та паспортом.Тут же можна уточнити вартість підключення - вона варіюється в залежності від регіону проживання майбутнього абонента.

У регіонах, де провідного мовлення вже немає, можуть бути запропоновані FM-приймачі, які приймають набагато більше радіостанцій і в кращій якості. Навіть у невеликих містечках Росії приймаються близько 10 популярних станцій (у тому числі з новинами).