Зміни в тарифах Мегафон у квітні 2019 року

Anonim

Квітневі зміни в тарифах Мегафон досить мізерні. Важливі оновлення торкнулися лише кількох опцій, одна з яких – роумінгова. Ми проаналізували всі нововведення і склали докладне зведення подій.

Подарунки новим абонентам

У квітні 2019 року Мегафон запустив важливу акцію – «1000 рублів на рахунок новим абонентам». підключитись до мережі. Вона передбачає щомісячне нарахування бонусів у розмірі 200 рублів протягом п'яти місяців із моменту підключення. Підсумкова сума подарункових нарахувань складе 1000 руб.Ця сума списуватиметься в рахунок абонплати за поточним тарифом. В акції беруть участь такі тарифні плани:

  • «Включайся! Спілкуйся»;
  • «Включайся! Вибирай»;
  • «Включайся! Дивись»;
  • «Включайся! Преміум».

Щоб взяти участь, необхідно підключитися до Мегафону в одному з фірмових салонів або дилерському каналі продажу. Через 15 днів абоненту надійде персональна пропозиція щодо участі в акції. Після згоди на рахунок буде зараховано перші 200 рублів. Акція триватиме з 15 квітня до 15 липня 2019 року – часу для підключення повно.

Оновлення опції «Роумінг, гудбай»

Опція для міжнародного роумінгу стала більш зручною та доступною. Вона передбачає збереження домашньої тарифікації під час перебування у 100 популярних країнах. Опція надається з подобовою абонентською платою, що списується лише у разі користування послугами зв'язку – наприклад, при першому виході в інтернет або при дзвінку додому.У тій же Туреччині та Греції абонплата складає 329 руб/добу, за ці гроші абонентам доступні всі передбачені тарифним планом пакети.

До списку країн увійшли такі напрямки, як Ісландія, Болгарія, Румунія, Польща, Чехія, Кіпр, Абхазія, Азербайджан, Грузія та багато інших. Щоденна абонентська плата - від 189 руб/добу. Ліміт на трафік становить 1 Гб/добу (або 2 Гб у Пуерто-Ріко та США, а також на Віргінських островах), ліміт на дзвінки до Росії – 60 хв/добу (в обох напрямках).

Зміни в опції «Я дзвонив +»

Квітневі оновлення торкнулися опції «Я дзвонив +», тепер вона працює і на міжнародних дзвінках. Якщо на рахунку не вистачить коштів для дзвінка, абонент отримає повідомлення навіть при знаходженні абонента на території іншої країни. Список країн, де діє опція, не розкривається. Що стосується оферти, то вона подібної інформації не містить.

Мегафон змінює тарифи та опції щомісяця, але у квітні жодних важливих змін не було. Ймовірно, це пов'язано із березневими змінами тарифних планів, коли в оператора з'явилася оновлена ​​лінійка «Включайся!». Стежте за оновленнями Мегафону на нашому сайті.