Послуга «Відсоток на залишок» за картою Білайн: умови

Anonim

Оператор Білайн і Банк Ренесанс Кредит, який є лідером у сфері споживчого кредитування в Росії, оголосили про запуск нової послуги. Своїм клієнтам, які є власниками карток MasterCard від Білайн, вони пропонують отримувати до 6, 5% річних на залишок на рахунку. Сервіс отримав назву «Відсоток на залишок».

Опис послуги

Банк Ренесанс Кредит і мобільний оператор Білайн пропонують всім власникам банківських карток Білайн скористатися унікальною пропозицією і отримати до 6, 5% річних на залишок, який є на карті.

Підключитися можна в будь-якому фірмовому магазині Білайн. Для цього потрібно надати консультанту паспорт громадянина Росії. Оформлення цієї опції по суті означає відкриття нового рахунку в банку Ренесанс Кредит, але при цьому зберігаються всі бонусні функції, які містить картка Білайн. Наприклад, користувачу залишаються доступні такі функції:

  • Кешбек до 10% при оплаті товарів та послуг карткою;
  • Безкоштовне СМС-інформування про рух грошових коштів за рахунком;
  • Обмін рублів за курсом Центробанку РФ, якщо потрібно оплатити товари у валюті.

Даний сервіс доступний для банківських карток Білайн, на яких є мінімум 300 рублів і немає кредитного ліміту.

Умови отримання відсотків на залишок

Детальні умови користування новою опцією можна дізнатися в офісах оператора та в банку. Процентна ставка безпосередньо залежить від мінімальної суми грошей на рахунку в окремому календарному місяці.

  • При сумі від 0 до 500 тис. рублів нараховується 6, 5% річних;
  • При сумі від 500 000, 01 рубля і більше нараховується 5% річних.

У місяць, коли підключається послуга, відсотки нараховуються на залишок на рахунку щодня. З другого місяця дії послуги відсотки починають нараховуватися на мінімальний залишок коштів за звітний період на рахунку картки Білайн.

Виплата відсотків за минулий місяць відбувається у перший робочий день нового місяця. Власнику пластику надходить повідомлення про розмір відсотків. Детальну інформацію можна побачити в інтернет-банкінгу або мобільному додатку по карті Білайн.

У чому каверза

Ніякого каверзи в даній пропозиції не видно. Може бентежити лише те, що всім, хто підключиться до послуги, автоматично відкриється рахунок Ренесанс Кредит. Це може призвести до розсилки новин від банку, але не більше.

Клієнти, які підключили цю послугу, зможуть без проблем знімати готівку до 50 тисяч рублів у будь-яких банкоматах. Виплата нарахованих відсотків провадиться щомісяця. Уся сума зараховується на картку Білайн. Гроші, які є на карті оператора та поточному рахунку в банку застраховані.

Один із керівників мобільного оператора заявив, що компанія активно працює над розвитком мобільної комерції. Фахівці постійно розробляють та представляють різні цікаві рішення для клієнтів. Керівництво оператора впевнене, що власники даного продукту гідно оцінять новий сервіс.

Очікується, що ця послуга буде однією з найбільш затребуваних у власників карток Білайн у 2019 році.

Як підключити

Підключити можна в будь-якому фірмовому салоні зв'язку. Пропозиція доступна повнолітнім громадянам Росії за наявності паспорта. При підключенні оформляється договір, після чого автоматично відкривається рахунок у банку.

Як відключити відсотки на залишок

Вимкнути послугу можна в особистому кабінеті, а також у салоні зв'язку або по телефону гарячої лінії. Для закриття рахунку в банку слід відвідати його і написати типову заяву.