Мобільний оператор Бузової: опис

Anonim

Ольга Бузова не втомлюється дивувати і навіть шокувати оточуючих своїми грандіозними планами. Співачка та телеведуча розмістила на своїй сторінці в Instagram історію, де написано, що незабаром усі бажаючі можуть стати абонентами її особистого оператора зв'язку. Ольга додала, що мобільний оператор Бузової працюватиме вже з 1 квітня цього року. Поки невідомо, як називатиметься нова компанія і якими будуть тарифи.

Чим планується залучити клієнтів

Про нового оператора від Ольги Бузової ще нічого невідомо, крім того, що працювати він, ймовірно, почне з 1 квітня.Ніхто не знає, як він називатиметься, і якими тарифами залучатиме користувачів. Знаючи співачку, можна очікувати якусь епатажну назву, яка обов'язково приверне увагу.

Прихильники Бузової вважають, що новий мобільний оператор буде запущений на базі компанії Теле2. Ставка буде робитися на низьку ціну послуг та високу якість.

Вимоги Бузової

Нещодавно в інтернеті з'явилася інформація щодо вимог Ольги до побутових умов на гастролях. У побутовому райдері зазначено, що співачка згодна на перельоти тільки компанією «Аерофлот», при цьому вхід та вихід їй має бути забезпечений виключно через VIP-зал.

Пересуватися містом співачка та її директор мають лише на автомобілях преміум класу. Це може бути Mercedes, BMW або Lexus. Крім того, водій обов'язково має виглядати презентабельно та бути акуратним. Він повинен добре знати місто і не обурюватись, якщо в салоні курять.

Для проживання виконавиці підходять лише номери класу люкс. У них має бути мінеральна вода та нарізка із фруктів. Зазначається, що організатори концертів мають платити Ользі 7 тисяч «добових».

А що кажуть колеги

Відомий своїми гучними, але влучними висловлюваннями письменник Захар Прилєпін нещодавно оцінив розумові здібності Ольги Бузової та провідної Вікторії Боні. Зокрема він зауважив, що ці дві дівчини можуть лише їсти круасани та ходити у гарних трусах. Письменник сказав, що ці знаменитості не можуть думати про країну або виховання дітей з однієї простої причини. Вони просто не в змозі сформувати жодної думки.