Мегафон повісив на абонента борг через "Зв'язковий"

Anonim

Підключення до стільникових мереж у салонах «Связного» може призвести до серйозних неприємностей. Одна з клієнток виявила, що на ній є ще одна SIM-карта з номером, що обслуговується в іншого оператора. Причому цей номер – із заборгованістю, які «повісили» на дівчину. У цьому, що це може бути шахрайством, вона сумнівається. Адже це вказують випадкові докази.

Суть у тому, що при покупці SIM-карти Теле2 дівчина отримала на підписання договір з помилково вказаними паспортними даними (ймовірно, співробітник «Связного» не зміг безпомилково переписати Ф.І.О. із документа в договір). Вона помітила помилку, але не загострювала на цьому увагу. Але хороша пам'ять їй все-таки стала в нагоді - через чотири місяці Мегафон виставив дівчині рахунок на оплату заборгованості. У ході розглядів з'ясувалося, що номер був зареєстрований на ті ж прізвище, ім'я та по батькові з тією ж помилкою.

Саме ця помилка і змусила дівчину задуматися, що це було. Є три версії події:

  • SIM-карта Мегафона була оформлена помилково – ймовірно, у «Связного» виникла якась помилка в базі, через що номер Мегафона був зареєстрований на П.І.Б. потерпілого абонента;
  • Співробітники «Связного» навмисно використовували паспортні дані постраждалої дівчини для оформлення SIM-картки з метою продажу іншій людині;
  • База торгової компанії зазнала злому, що призвело до витоку паспортних даних.

У будь-якому випадку, компанія «Зв'язковий» повинна сама і повністю погасити заборгованість, що утворилася на номері Мегафона – дівчина стверджує, що вона ним не користувалася, а між покупкою обох сімок пройшло близько трьох тижнів.

Представники «Связного» на одному з великих інтернет-майданчиків заявили:

Користувачі ресурсу відповіли, що жодного непорозуміння не було і вказали на тритижневу різницю в придбанні СІМ-карток. Остання відповідь була такою:

Наслідувала чи дівчина цієї рекомендації – не уточнюється.