Тариф "Безліміт" від Теле2: опис

Anonim

Популярний тариф «Безліміт» на Теле2 включає безлімітний доступ в інтернет. Він підходить як для телефону, так і планшета. З 16 квітня 2019 року він подорожчав, новим абонентам доведеться платити більше. Наші експерти підготували докладний опис тарифного плану з останніми змінами.

Зміна тарифу

15 квітня 2019 року оператор Теле2 заявив про відправку поточної версії тарифу «Безліміт» до архіву. Замість нього анонсовано появу оновленої версії. Скрупульозне вивчення старої та нової версії виявило, що жодних відмінностей немає – тариф просто подорожчав на 20%. Абонентська плата з 16 квітня підвищилася з 500 до 600 руб/міс. Іншими словами, особливої ​​причини для підвищення цін не було.

Опис

Тарифний план «Безліміт» від стільникового оператора Теле2 включає:

  • Необмежений доступ в інтернет – до будь-яких ресурсів;
  • 500 хвилин на будь-які російські номери;
  • 50 SMS по всій Росії.

Сюди ж входить доступ до «Яндекс.Музики» без реклами та обмежень – перші 30 днів після підключення або переходу безкоштовно, далі по 169 руб/міс. Роздавати інтернет на тарифі не можна, в тому числі і за гроші – роздача відключена.

Вартість дзвінків понад включений пакет складає 1, 5 руб/хв у будь-яких внутрішньоросійських напрямках. Відправка SMS поверх пакету складає 1, 5 руб/шт на місцеві номери та 2,5 руб/шт на загальноросійські номери.Відправка MMS коштує 5 руб/шт, стільки ж коштують міжнародні SMS у будь-яких напрямках (зокрема до країн СНД). Міжнародні дзвінки оплачуються за стандартним прайсом. Абонентська плата – 600 руб/міс для всіх нових абонентів, що підключаються або переходять на тарифний план з 16 квітня 2019 року.

Він рекомендований тим, хто витрачає більше 40 Гб трафіку на місяць - саме стільки готовий запропонувати альтернативний тариф «Всюди онлайн» з абонплатою 500 руб/міс. Його плюси та мінуси очевидні:

  • З плюсів – відсутність лімітів за швидкістю та трафіку (при розумному використанні), великий пакет хвилин;
  • З мінусів – не можна роздати інтернет, навіть за гроші.

Также до недоліків включимо абонентську плату.

Як перейти

Щоб підключити «Безліміт» на вже існуючому номері, скористайтесь командою 63015 або загляньте в особистий кабінет.Вартість переходу – 0 рублів. На тарифі за замовчуванням підключено послугу «Безлімітний інтернет за кордоном». Щоб вимкнути її, наберіть команду 14370.

Особливості тарифу для соцмереж

Соціальні мережі ВК, Інстаграм, Однокласники, Facebook, а також відеохостинг Ютуб та багато інших сервісів працюють на тарифному плані без жодних обмежень. Якщо місячне споживання трафіку не перевищить 40 Гб, рекомендуємо змінити тариф - наприклад, на "Мій онлайн". Його можна налаштувати під свої потреби, збільшивши інтернет-пакет і відрегулювавши пакет хвилин без зміни абонентської плати.