Мегафон "Роумінг"

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Мегафон значно розширив межі дії послуги «Роумінг, гудбай для бізнесу». Ця пропозиція поширюється лише на корпоративних клієнтів. Тепер можна користуватися послугами зв'язку у 100 країнах світу за ціною домашнього регіону. До списку включені всі найпопулярніші напрямки.

Опис опції «Роумінг, гудбай для бізнесу»

Після підключення нової опції на послуги зв'язку та інтернет будуть поширюватися умови домашнього пакету. поїздок за доступними цінами, що діють усередині регіону проживання.Завдяки оновленому тарифному плану не потрібно більше шукати безкоштовний Wi-Fi, нервувати через повільну швидкість інтернету або підключатися до сумнівних мереж.

В рамках пакету можна дзвонити до 30 хвилин на добу з різних країн, крім Тунісу. Тарифікація всіх вхідних та вихідних дзвінків здійснюється за ціною регіону проживання:

  • У 65 країнах, у складі яких Білорусь, Австрія, Бельгія, Туреччина, Україна, Франція, Швеція та Швейцарія, вартість 499 рублів на день. Пакет називається «Роумінг, гудбай для бізнесу Країни 1»;
  • У 35 країнах, до цього переліку входить Азербайджан, Канада, Китай, Тайвань, Узбекистан, Шрі-Ланка, вартість послуги складає 699 рублів на день. Пакет називається «Роумінг, гудбай для бізнесу Країни 2».

У 100 найпопулярніших країнах світу нові умови роумінгу від Мегафон діють вже з 15 квітня 2019 року.

Особливості: плюси та мінуси

Клієнтам Мегафону більше немає необхідності обмежувати себе у використанні звичних мобільних сервісів при поїздках за кордон. У новому сервісі не лише збільшено кількість країн, а й переглянуто умови роумінгу для клієнтів. Тепер їм доступні:

  • Інтернет-трафік та дзвінки за домашнім тарифом у 100 країнах світу. У списку є всі найпопулярніші туристичні напрямки;
  • Можна використовувати соціальні мережі, месенджери та електронну пошту без обмежень;
  • На зв'язку можна залишатися завжди, а платити лише за дні, коли є необхідність скористатися смартфоном за кордоном;
  • Немає необхідності в підключенні та відключенні послуг роумінгу;
  • Послуги оплачуються лише за фактом, немає жодних переплат, відсутня ймовірність відходу в мінус;
  • Особистий кабінет доступний навіть за відсутності грошей на рахунку.

Доступність підключення опції можна перевірити в особистому кабінеті. При підключенні послуги оплата списується відразу, потім лише в ті дні, коли користуються смартфоном у роумінгу. Послугу можна підключати та відключати необмежену кількість разів на добу.

З мінусів - на добу надається всього 1 ГБ інтернет-трафіку за тарифами домашнього регіону. Якщо трафік закінчується, доступ припиняється і відновлюється лише через 24 години. Якщо чекати не хочеться, необхідно підключити опцію заново.

Як підключити опцію

Підключити опцію можна кількома способами. Через особистий кабінет, після введення логіну та паролю, а також за допомогою команд, які відрізняються залежно від країни перебування.

  • Країни 1-го списку – відправте SMS з текстом ТАК на номер 99368 або введіть USSD-команду 101;
  • Країни 2-го списку – відправте SMS з текстом ТАК на номер 129019 або наберіть команду 1290019.

Вимкнення

Вимкнути опцію зовсім нескладно, для цього можна скористатися особистим кабінетом, змінивши там налаштування, або ввести певні команди.

  • Для Країн 1 на номер 99368 надсилають СМС-повідомлення з командою СТОП або ж набирають комбінацію 101;
  • Для Країн 2 потрібно на номер 129019 надіслати SMS з текстом СТОП або ввести команду 1290019.

Щоб перевірити, які послуги за мобільним номером вже підключено, слід набрати команду 601 та кнопку виклику. Для перевірки доступного інтернет-трафіку слід увійти до особистого кабінету та переглянути відповідний розділ.