Easy4 розробляє тарифи для eSIM

Anonim

Оператором стільникового зв'язку Easy4 було підписано контракт з міжнародною корпорацією Giesecke+Devrient щодо постачання та інсталяції платформи для управління сім-картами. Інноваційне рішення дозволить підключати різні пристрої, які підтримують технологію eSIM.

Що дає розробка

За рахунок нової розробки мобільна платформа Ізі може вирішувати багато завдань з управління сім-картами і різними підписками. Крім того, вона дозволяє контролювати прилади розумного будинку, перебуваючи в роумінгу, а також надавати послуги абонентам персоналізовані, попередньо оцінюючи їх поведінкові профілю.

Завдяки новому рішенню значно розширюється можливість компанії розробляти інноваційні послуги та продукти. Крім того, можна легко керувати різними пристроями, використовуючи лише одну цю платформу. Дозволяється підключати мобільні пристрої, які підтримують технологію eSIM, до платформи Ізі у режимі Plug & Play. При цьому немає потреби виконувати додаткове налаштування в ручному режимі.

Особливості підключення пристроїв

Підвищена функціональність запущеної платформи дозволяє створювати різні сервіси та послуги для абонентів компанії Easy4. Звичайні користувачі можуть реєструвати планшети, смартфони, розумний годинник та інші пристрої таким чином:

  • На офіційному сайті вибирається відповідний тариф для пристрою, що підключається;
  • Після цього потрібно зареєструватися на сайті та пройти ідентифікацію;
  • Потім потрібно відсканувати надісланий QR-код через мобільний додаток оператора.

Зараз оператор Ізі закінчує проходження сертифікації власного вузла зв'язку в міжнародній асоціації GSMA. Це дозволить йому керувати будь-якими пристроями, що працюють на eSIM-технології, а також надавати різні послуги з управління eSIM іншим операторам зв'язку.

Думка керівництва компаній

Керівник проекту від компанії Easy4 С. Малишкін, який був присутній на церемонії підписання договору, заявив, що інноваційні технології, що використовуються на платформі, дозволять керувати діями як окремих абонентів, так і цілих груп.

Крім того, це рішення дозволить інтегрувати банківські послуги з мобільним зв'язком.

Керівник холдингу Giesecke+Devrient Карстен Венгель зазначив, що в умовах стрімкого розвитку нових технологій і так званих розумних речей ця платформа стане справжньою знахідкою для користувачів.Вона дозволить підвищити надійність і безпеку всіх операцій, що проводяться.