Як подивитися фінал "Ігри престолів" безкоштовно на МТС та Білайн ТБ

Anonim

Компанія МТС пропонує всім новим абонентам, які підключилися до додатку МТС ТБ, два місяці абсолютно безкоштовного доступу до великого переліку контенту. Сюди входить і прем'єра фінальних серій "Ігри престолів". Перегляд доступний на різних мобільних пристроях, у додатку Smart-TV та через web-браузери.

Умови акції від МТС

З 15 квітня 2019 року цього року до перегляду стане доступний останній сезон «Ігри престолів». ПАТ МТС разом із телеканалом FOX покажуть глядачам фінал цього фільму.Серіал буде розташований у розділі «Відео на запит». Підключення доступне для всіх нових та чинних абонентів сервісу.

Як підключитися до МТС ТБ безкоштовно

Щоб скористатися акційною пропозицією, потрібно скачати програму на мобільний пристрій або планшет через магазини Google Play, App Store, Windows Store або Smart TV. Крім того, користувачам доступна і браузерна версія на офіційному сайті МТС ТБ.

За допомогою МТС ТБ можна дивитися різні телевізійні канали та популярні фільми. Перегляд доступний одночасно на 5 пристроях під одним обліковим записом. У каталозі понад 130 телеканалів та велика бібліотека серіалів та фільмів.

Вартість підписки після закінчення акції

Після закінчення акційної пропозиції абонентська плата за користування послугою становить 300 рублів на місяць. Подробиці щодо підключення можна дізнатися на офіційному сайті оператора.

Умови акції Білайн ТВ

Підписувачі мобільного додатка та нових приставок Білайн можуть купити передплату на медіасервіс Amediateka Home of HBO. Тут є велика кількість серіалів світових студій, у тому числі «Гра престолів», 8 сезон, «Справжній детектив», «Вбиваючи Єву», «Мільярди» та ряд інших.

Список серіалів за підпискою Amediateka Home of HBO у Білайн ТВ

Амедіатека Home of HBO – це унікальний онлайн-сервіс, в якому зібрані найпопулярніші серіали різних країн світу. У бібліотеці присутні фільми таких кінокомпаній як FOX, Showtime, Starz, BBC, ABC Studios, Sony Pictures та інших. Є в каталозі концерти, шоу та багато російських серіалів.

Як підключити Білайн ТВ

Платформу Білайн ТВ можна завантажити у вигляді мобільного додатка, на пристрої з ОС Android та iOS. Крім того, ця послуга доступна на нових приставках Білайн та телевізорах, які підтримують функцію SMART TV.

Підключитися до цього сервісу можуть абоненти всіх мобільних та фіксованих операторів. Новим абонентам доступний пробний період користування сервісом. Вони можуть дивитися абсолютно безкоштовно 70 каналів протягом місяця.

При перегляді фільмів та передач трафік у абонентів оператора Білайн не витрачається.