Як дивитися IVI безкоштовно на МТС: передплата Тарифище

Anonim

Кінотеатр ivi безкоштовно на МТС – така можливість стала доступною абонентам тарифного плану «Тарифище». Разом із безлімітним інтернетом вони отримують доступ до гігантської кількості фільмів, мультфільмів та серіалів. Вносити якісь додаткові платежі за онлайн-кінотеатр не потрібно – достатньо передплатити, перейшовши на «Тарифище».

Умови акції

Нова акція від МТС дарує повноцінну передплату на онлайн-кінотеатр Іві. Вона є безстроковою – поки абонент користується тарифом та сплачує абонентську плату, він насолоджується переглядом фільмів та серіалів.Після виходу з тарифу доступ автоматично припиняється. Передплата ivi поширюється:

  • На каталог фільмів – він регулярно поповнюється новими кінострічками;
  • На серіали – добірка комедійних, військових, історичних, пригодницьких та багатьох інших серіалів;
  • На мультфільми – безліч російських, радянських та зарубіжних мультиплікаційних стрічок.

Все це надається без обмежень і без реклами. Також тариф передбачає відсутність обмежень щодо інтернет-трафіку – під час перегляду відеоконтенту через мобільний інтернет.

Ще одна умова – для отримання безкоштовної передплати на ivi необхідно скористатися одним із старших пакетів послуг. / SMS. На молодших пакетах доступ до кінотеатру не надається. Вартість передплати на ivi у межах акції становить 0 рублів.Вона стартувала з 16 квітня 2016 року, терміни завершення не вказуються.

Як підключити

Для участі в акції перейдіть на «Тарифище» через особистий кабінет (ЛК) або наберіть USSD-команду 1111115. Новим абонентам потрібно придбати SIM-карту з номером - її ціна у фірмових салонах МТС складе 400 рублів. Перейдіть до особистого кабінету та виберіть один із двох пакетів – на 1500 або 3000 хвилин та SMS. Тепер залишилося розібратися з налаштуванням ЛК кінотеатру ivi.

Як користуватися

Підключена підписка дозволяє переглядати улюблені кінострічки на будь-яких пристроях. Це можуть бути смартфони, планшети, розумні телевізори, мультимедійні приставки та комп'ютери. Щоб отримати доступ до кінотеатру, виконайте такі дії:

  • Зайдіть у профіль ivi або створіть новий обліковий запис (для нових користувачів);
  • Додайте до облікового запису номер телефону з «Тарифищем»;
  • Підтвердіть наміри за допомогою SMS-коду.

Підписка на кінотеатр підтягнеться автоматично – жодних додаткових дій робити не потрібно.

Як відключити

Щоб розлучитися з підпискою, змініть тарифний план. Використовуйте для зміни тарифу особистий кабінет або мобільний додаток «Мій МТС», також підійдуть USSD-команди з офіційного сайту оператора (опубліковані в описах до тарифів).