Зміни у тарифах Білайн з 24 квітня 2019 року

Anonim

Потреби абонентів постійно змінюються, і у зв'язку з цим операторам зв'язку доводиться регулярно змінювати послуги, що надаються. З 24 квітня 2019 року плануються нові зміни у тарифах Білайн. Крім цього, оператор запустив кілька нових корисних опцій для зручності абонентів.

Зміни на тарифах для додаткових номерів

Білайн змінює тарифи для додаткових номерів. Опції загального пакету послуг зв'язку, умови користування та загальна вартість залишаться незмінними. Для зручності абонентів компанія наводить параметри тарифів для додаткових номерів, що виходять за межі загального пакета, до рівня тарифних пропозицій, що діють.

Так, з 24 квітня оновляться тарифи для абонентів, які користуються передоплатною системою розрахунків. Зміни торкнуться вартості послуг зв'язку за рамками загального пакету за опцією «Загальний пакет послуг для будь-яких пристроїв».

«Все для сім'ї»

Назва цього тарифу залишається незмінною. рублів за хвилину, SMS-повідомлення на номери місцевих операторів обійдуться в 2, 5 рубля, при відправленні SMS на міжміські номери вартість складе 5 рублів. Передбачена переадресація викликів, вона обійдеться абоненту в 3, 75 рубля.

«Простий інтернет»

З 24 квітня назва пакету змінюється на «Простий сімейний». . Дзвінки на міжмісто коштують 5 рублів за хвилину.СМС-повідомлення на номери регіональних операторів коштуватимуть 2, 5 рубля, на міжмісто – 5 рублів. Є переадресація дзвінків, її ціна 3, 75 рубля за хвилину. Змінюється вартість послуг міжнародного зв'язку:

  • Дзвінки до країн ближнього зарубіжжя – 30 рублів за хвилину;
  • Розмови з абонентами Європи, Канади, США, Китаю. Туреччини та В'єтнаму обійдуться 50 руб/хв;
  • Дзвінки абонентам інших країн коштуватимуть 80 рублів на хвилину.

Зміниться і вартість відправки SMS-повідомлень на номери закордонних операторів. Після зміни тарифів вона становитиме 5, 5 рубля.

«Інтернет на все USB»»

Назва зміниться на «Простий сімейний». Абоненти нового тарифного пакету «Простий сімейний» тепер можуть не лише скористатися інтернетом. Їм стають доступні дзвінки та SMS-повідомлення.

Більше інтернету

З 18 квітня змінено умови послуги «Безлімітний інтернет у роумінгу». При цьому зміни торкнуться лише абонентів на передоплатній системі розрахунків. Після використання лімітного трафіку в 100 МБ на максимальній швидкості абонент може замовити високошвидкісний інтернет всього за 99 рублів за 1 ГБ. швидкість» буде недоступною.

Сейчас вартість безлімітного інтернету становить 350 рублів на добу, при цьому оплата знімається тільки в дні користування послугою після першого виходу в інтернет. Перші 100 Мб трафіку на добу абонент отримує на максимальній швидкості, далі вона не перевищує 128 Кбіт/добу.

Власники преміальних карток Visa, які підключили автоплатеж, можуть користуватися інтернетом у роумінгу абсолютно безкоштовно. Тривалість безкоштовного користування залежить від виду преміальної картки і може становити 7, 14 або 28 днів.

Білайн прискорює мобільний інтернет

Якісний мобільний зв'язок у багатьох абонентів асоціюється в тому числі і з високою швидкістю мобільного інтернету. Цей показник залежить від того, наскільки завантажені базові станції та магістральні лінії. Оператор Білайн вирішив збільшити ємність за рахунок будівництва нових каналів зв'язку за технологією L2 VPN. Для цього було встановлено 63 нові роутери, що включають міжміські канали. Швидкість передачі становить до 10 Гбіт/сек.

Це дозволить збільшити швидкість інтернету, завдяки чому швидше завантажуватимуться фільми та інший подібний контент. Після встановлення нового обладнання швидкість трафіку повинна становити не менше 15,6 Тбіт/сек.

Щоб переглядати відео у високій якості, необхідна стабільна швидкість не менше 8 Мбіт/сек, але краще, якщо вона близько 10 Мбіт/сек. Можна сподіватися, що після нововведення абоненти Білайн зможуть переглядати улюблені фільми без тривалого очікування та швидко завантажувати необхідні файли.

Можливість самостійної реєстрації sim-карт

Компанія Білайн розробила принципово нову програму, яка дозволяє новим абонентам самостійно реєструвати сім-картки.

Тестування інноваційного продукту починається у травні 2019. Спочатку ним зможуть скористатися жителі Москви та Санкт-Петербурга, після чого планується приєднати й інші регіони.

Щоб зареєструвати нову сімку, потрібно буде відправити оператору скан паспорта і свою фотографію, зроблену в режимі реального часу. Програмою проведеться розпізнавання документів та їх звіряння, після чого сім-картка розблокується автоматично.

1 квітня компанія Білайн провела оригінальну рекламну акцію. На один день оператор отримав назву Бузлайн, на честь епатажної виконавиці Ольги Бузової. .