4 способи дізнатися залишок трафіку на Мегафоні

Anonim

Мобільний інтернет від Мегафона передбачає виділення пакетів певного обсягу. Витрачаючи трафік, абоненти розтягують його на місяць. Дізнатися залишок трафіку на Мегафоні, щоб оптимізувати його витрати, можна декількома способами. Наприклад, через особистий кабінет. Ми підготували для вас докладні інструкції, з якими впорається навіть непідготовлений користувач.

1. Через особистий кабінет

Подивитися залишок через СМС та USSD-команди більше не можна. Заміною ним став особистий кабінет. Цей сервіс надається безкоштовно та без абонентської плати.Він зручний та інформативний, доступний через комп'ютер, підключений до інтернету (у тому числі через Мегафон). Для отримання інформації про залишок хвилин та трафіку необхідно зареєструватись – отримайте пароль відправкою команди 10500. Пароль надійде у вигляді SMS протягом декількох хвилин.

Вхід до ЛК Мегафону знаходиться тут. Вкажіть номер у будь-якому зручному форматі та введіть пароль. За кілька секунд на екрані комп'ютера з'явиться інтерфейс кабінету. Зайдіть в меню «Залишки пакетів послуг». Тут з'являються такі дані:

  • Залишок у мегабайтах;
  • Залишилися за тарифом хвилини;
  • Доступні SMS;
  • Залишок бонусного інтернет-трафіку.

Тут можна в пару кліків підключити додатковий пакет інтернету.

2. У мобільному додатку

Перегляд залишків через комп'ютер дуже зручний.Але на смартфонах та планшетах найкраще користуватися мобільним додатком «Мій Мегафон». Встановіть його з магазину програм для своєї мобільної платформи, авторизуйтеся з логіном та паролем від повноцінного ЛК. Після завантаження програми перейдіть в меню «Залишки за пакетами послуг» і уточніть кількість мегабайт, що залишилися.

3. Дзвінок оператору Мегафон

За відсутності доступу до інтернету уточнити залишок допоможе довідкова служба оператора. При дзвінку на гарячу лінію приготуйте паспорт.

4. У салоні-магазині Мегафон

Альтернативою гарячої лінії стануть фірмові офіси Мегафона. Тут можна отримати будь-яку інформацію за номером. Із собою потрібно мати паспорт. Зверніться до вільного консультанта та попросіть його уточнити залишок інтернету на своєму номері. Тут абонента навчать звертатися з ЛК і допоможуть встановити фірмовий додаток від Мегафона.

Спосіб, який зараз не працює

USSD-команди пішли минуле. Вони активно використовувалися для отримання інформаційних послуг, але їхній час закінчився. Комбінація 558, що дозволяла перевірити, скільки залишилося трафіку, більше не працює. Сьогодні її відправлення супроводжується отриманням інформаційного SMS – у ньому зазначено, що залишки слід перевіряти через особистий кабінет (ЛК). Будь-які інші команди, які використовувалися з цією метою, не працюють. SMS-команди вирушили за USSD-командами – в минуле. Вони незручні та неінформативні, їх потрібно пам'ятати або зберігати в телефонній книзі. Команди, що повертають обсяг мегабайт і гігабайт, що залишилися, більше не використовуються.

Як дізнатися залишок трафіку на модемі

На деяких модемах є кнопка перевірки залишку трафіку. Натисніть кнопку і дочекайтеся отримання даних – вони надійдуть у вигляді SMS. Якщо функція не працює, завітайте до особистого кабінету – вхід до нього відбудеться без авторизації.

Особистий кабінет та програма залишилися єдиними робочими способами уточнити залишок інтернету на своєму тарифі або опції. Абоненти лаються на відсутність альтернатив, але подітися нікуди - інших перевірочних інструментів оператор не надає.