3 способи переказати гроші з телефону Теле2 на Теле2

Anonim

Мобільні перекази з номера на номер користуються у абонентів Теле2 певним попитом. Вводимо команду – і гроші вирушають із одного телефону на інший. Відмінний спосіб поповнити свій чи чужий рахунок, не маючи під рукою терміналу чи банкомату. Наші інструкції допоможуть переказати гроші з Теле2 на Теле2 за допомогою USSD-команд, офіційного сайту та сторонніх сервісів.

1. USSD-команда для перекладу

Перекинути гроші на інший номер допоможе проста USSD-команда 145. Вона відкриває просте USSD-меню, яке вимагає ввести телефон іншого абонента .Тут же зазначається сума грошового переказу. Система підрахує розмір комісії та відобразить її на передостанньому кроці. Ознайомтеся з комісією, підтвердіть наміри та надішліть гроші на інший рахунок. Перевірте баланс на телефоні одержувача – він збільшиться на суму відправленого платежу.

2. Із сайту Теле2 за допомогою «Мобільної комерції»

Відправити гроші з сімки на сімку допоможе офіційний сайт оператора. Виберіть «Переклад з телефону на телефон» та вкажіть у формі оплати такі дані:

  • Номер відправника;
  • Номер одержувача;
  • Суму платежу в рублях.

Система автоматично підрахує розмір комісії та виведе його на екран. Підтвердіть операцію через SMS, дочекайтеся зарахування грошей на інший рахунок. Користуватися сайтом набагато зручніше, ніж USSD-комбінаціями – менша ймовірність помилитися в телефонних номерах.

3. За допомогою сторонніх інтернет-сервісів

Єдиний робочий сервіс має назву «МОБІ.Гроші». Він універсальний – дозволяє відправляти гроші в будь-яких напрямках, у тому числі з мобільного телефону на мобільник (як усередині мережі, так і іншим операторам). Оформіть переклад тут, вказавши отримувача та відправника. Гроші надійдуть на інший баланс через 1-2 хвилини. Комісія розраховується автоматично.

Способи, які не працюють

Особистий кабінет

Поповнити чужий баланс через особистий кабінет не вийде – цей функціонал тут не передбачено. Те саме стосується мобільного додатку, що замінює традиційний ЛК. Щоб покласти гроші на інший мобільний телефон, використовуйте USSD-команди або офіційний сайт - зробити це через ЛК або додаток не вийде.

СМС

SMS-команди практично не використовуються - в них дуже легко зробити помилку. Вони застаріли та відправлені до архіву. Відправка коштів на інші телефони здійснюється тільки на сайті оператора та через USSD-команду 145.

Раніше в Теле2 працював короткий номерок 159. На нього відправлялася команда «T2 телефон сума». Далі абонент підтверджував свої наміри через СМС. Комісія була фіксованою – лише 5 рублів, незалежно від суми. Сьогодні цей функціонал закритий.

Обмеження та умови

Відправити кошти без комісії неможливо. Її розмір для внутрішньомережевих переказів становить 7% + 5 рублів. Комісія списується поверх основної суми, а не віднімається від неї. Якихось способів заощадити на комісійних не існує.

Якщо потрібно поповнити чужий рахунок на вигідніших умовах, скористайтеся платіжними терміналами, встановленими в людних місцях.Комісія у них становить 4-5% (іноді трохи більше). Також можна скористатися банкоматами або терміналами, відправляючи кошти зі своєї банківської картки.