Як підключити ІВІ від МТС безкоштовно

Anonim

Оператори безперервно розширюють спектр послуг, набуваючи нових проектів. Типовим прикладом цього стала компанія МТС, яка веде переговори про купівлю онлайн-кінотеатру ivi. Його вартість становитиме 20 млрд рублів. Кінотеатр є лідером у своєму сегменті, за 2018 рік його виручка збільшилася на 62% (зросла до 3, 94 млрд рублів у рублевому еквіваленті). Подробиці угоди поки що не розголошуються, будь-які коментарі потенційні учасники угоди не дають.

Онлайн-кінотеатр ivi.ru працює в галузі легального кіно-контенту. Його послугами користуються сотні тисяч росіян.Досить велика частка розміщеного контенту надається безкоштовно або в обмін на рекламу. Перегляд фільмів та серіалів здійснюється на сайті, у мобільних додатках для Android та iOS або на мультимедійних плеєрах з підтримкою ivi. Нелегального контенту в кінотеатрі немає.

Поточне співробітництво

Кінотеатр уже співпрацює з компанією МТС. Для абонентів стільникового оператора надається спеціальна опція з підпискою на ivi. Підключити ivi на МТС безкоштовно можна лише у перші два місяці, далі абонентська плата складає 13, 3 руб/добу. Якщо решта користувачів оплачують підписку помісячно, то абоненти МТС – подобово. Також їм надається безкоштовний трафік – жодних обмежень на перегляд відеоконтенту.

Дія опції не поширюється:

  • На повідомлення, що розсилаються в додатки ivi;
  • На завантаження програм для кінотеатру;
  • На перегляд відео в браузері в режимі інкогніто.

Опція підключається командою 347, через додаток «Мій МТС» та особистий кабінет. Вимикається вона USSD-запитом 1522.

При підключенні опції відбувається автоматичне відключення послуги «Заборона контенту», так як вона є класичною передплатою з підневною абонентською платою.

У майбутньому кількість сервісів, об'єднаних в єдину екосистему МТС, тільки зростатиме. Це зазначено у стратегії розвитку на 2019-2021 роки. Можливо, абоненти оператора отримають якісь привілеї на доступ до кінотеатру. Також можливе включення опції до складу тарифних планів з великою абонентською платою – як бонус.