Зміни у тарифах МТС з 22 квітня 2019 року

Anonim

Весняні зміни у тарифах МТС у 2019 році навіть не анонсовані. Але у вузьких колах телеком-спільнот з'явилася інсайдерська інформація про вже заготовлені нововведення. Яких тарифів вони торкнуться – поки що невідомо. Деякі непрямі свідчення говорять про те, що МТС почне змінювати тарифні плани (ТП) з 22 квітня 2019 року. без абонентської плати.

Зміни у тарифі «Супер МТС»

У пошукових системах виявилася інформація про зміни в тарифі «Супер МТС» з 22 квітня 2019 року.Користувачі активно цікавляться цією темою, чекаючи на якісь нововведення. У минулому році на цьому тарифі зникли безкоштовні хвилини, поступившись місцем опції з внутрішньомережевим безлімітом за 9 руб/добу, цього року передбачено збільшення розцінок.

Вартість місцевих дзвінків (у тому числі на номери МТС) збільшиться з 1, 5 до 1, 75 руб/хв. Внутрішньомережевий міжмісто подорожчає з 5 до 5, 5 руб/хв. Також підвищується абонентська плата за опцію "Все супер" - з 9 до 10 руб/добу. Опція надає абонентам безлімітні внутрішньомережні виклики та 100 Мб мобільного інтернету на добу.

Інші зміни

МТС змінює тарифи приблизно кілька разів на рік. Останні зміни відбулися 25 лютого 2019 року, вони торкнулися тарифів "Смарт", "Smart mini", "Smart Nonstop", "Smart Безлімітище" та "Мій Безлімітище". Оператор збільшив обсяг включеного інтернет-трафіку та підняв абонентську плату, що не залишилося непоміченим для десятків тисяч абонентів.Нововведення торкнулися як діючих, так і архівних версій зазначених вище тарифних планів.

Окремі нововведення торкнулися ТП «Тарифище» з безлімітним інтернетом. Тепер трафік можна роздавати, але не більше ніж 3 Гб за один календарний місяць. Необмежена роздача обійдеться дорого – 75 руб/добу. Оплата стягується за фактом користування послугою – лише активувати точку доступу в смартфоні або включити режим модему. Щодо нових абонентів «Тарифища», то вони отримують кешбек у розмірі 50% від абонплати. Отримані кошти можна витратити на оплату послуги або відправити в скарбничку.

Для отримання кешбеку необхідно виконати три кроки:

  • Купити SIM-карту з тарифним планом до 15 травня;
  • Зареєструватися в програмі «МТС Cashback»;
  • Дочекатися зарахування коштів.

Гроші зараховуються через 15 днів після реєстрації в програмі. Тарифищу» з урахуванням належної 10% знижки для абонентів, що підключилися.

Якими будуть квітневі зміни від MTS – залишається тільки гадати. Конкуренти свої нововведення вже запустили – Мегафон презентував оновлену лінійку «Включайся!», а Білайн представив новий тариф «Бі+» без абонплати та «Супер Анлім» з безлімітним інтернетом та збільшеним пакетом хвилин. Одночасно з цим побачив світ ТП «Перші гіги», який став наймолодшою ​​пропозицією Білайна. Від МТС очікується появи оновленої лінійки з пакетами, що збільшилися, і щомісячними платежами.