Безкоштовний інтернет та дзвінки Мегафон в роумінгу для власників преміальних карток Visa

Anonim

Мобільний оператор Мегафон пропонує унікальні умови користування зв'язком у роумінгу власникам преміальних банківських карток VISA. Таким абонентам надається можливість безкоштовних дзвінків та користування інтернетом у міжнародних поїздках. Акційна пропозиція діятиме з 15 квітня і до кінця цього року.

Умови акції

З 15 квітня цього року змінюються умови акції «Безкоштовний інтернет у роумінгу для власників преміальних карток Visa».Всім абонентам Мегафон, які налаштували автопоповнення рахунку з банківських карток Platinum/Signature/Infinite, у подорожах за кордон буде доступна ціла година на дзвінки до Росії та 1 Гб інтернету. Нарахування трафіку відбуватиметься раз на добу.

Для клієнтів, які вже є учасниками акції, з середини квітня будуть у повному обсязі надані безкоштовні дні, як це обумовлено в умовах:

  • 7 – для власників карток Platinum;
  • 14 – для власників карток Signature;
  • 28 – для банківських карток Infinite.

Дані безкоштовні дні можуть витрачатися лише за умови активації послуг зв'язку в роумінгу. Нарахування трафіку відбувається раз на добу, після того, як абонент вперше скористався інтернетом, прийняв дзвінок з Росії або зателефонував до РФ.

Як стати учасником

Взяти участь в акції можуть усі абоненти, які є власниками платинових банківських карток Visa. Алгоритм підключення послуги такий:

  • В особистому кабінеті оператора налаштовують Автоплатеж, вказавши преміальну картку. Якщо в налаштуваннях вже стоїть інша картка, то її без проблем замінюють потрібною;
  • Чекають повідомлення про підключення до опції. SMS надходить протягом трьох діб;
  • Всі! Після цього користувач отримує безкоштовний інтернет у роумінгу та хвилини для дзвінків до РФ.

Вигідні умови користування зв'язком у роумінгу надаються на різну кількість днів. Це від типу картки, до якої прив'язаний автоплатеж.

Особливості

Промо поширюється не на всі країни. З повним списком можна ознайомитись на офіційному сайті оператора. За необхідності всі питання можна поставити, зателефонувавши до контактного центру.

Безкоштовне користування зв'язком за кордоном доступне лише до кінця поточного року. Учасниками можуть бути виключно фізичні особи.

Якщо акційний пакет у рамках акції закінчився, то послуги тарифікуються наступним чином: за 1 Мб стягується 20 рублів, за вихідні дзвінки до Росії абонент платить 60 рублів на хвилину. При цьому тарифікація всіх дзвінків щохвилини.