Зміни у тарифах Білайн у березні 2019

Anonim

Березневі зміни в тарифах Білайн вражають достатком. Запущені оператором акції вийшли доволі цікавими. Одна з них дарує безлімітний інтернет лише за 1 руб/добу. Водночас Білайн змінює тарифи, запускаючи відразу чотири нові тарифні плани. Ми зібрали найважливіші нововведення оператора в рамках єдиного березневого огляду.

Безліміт за рубль

20 березня 2019 року Білайн оголосив про запуск нової акції з тарифним планом «Анлім». Кожен абонент, що підключається до мережі, міг отримати повноцінний безліміт лише за 1 руб/добу.Учасники акції – нові абоненти та ті, що вирішили перейти до Білайна зі своїм телефонним номером. Останнім потрібно було написати заяву про перехід до 27 березня – останній день дії акції. Пропозиція короткострокова. Знижена абонентська плата списується протягом місяця після підключення.

Тарифний план «Анлім» надає абонентам безлімітну кількість трафіку, доступного на всій території Росії. роздачі інших пристроїв. Перша година роздачі на добу надається безкоштовно. Далі оплата складає 50 руб/година або 150 руб/добу - оптимально для тимчасового доступу з комп'ютера при аварійному відключенні домашнього інтернету.

Параметри тарифу:

  • Абонентська плата – 20 руб/добу або 1 руб/добу для нових абонентів.
  • Дзвінки на будь-які російські мобільні – 500 хвилин.
  • Мобільний трафік – безлімітний.
  • Виклики на місцеві стаціонарні номери – 2 руб/хв.
  • Межгород по Росії та інші мобільні після вичерпання пакета – 5 руб/мин.

Також на тарифі працює опція «HD-відео», вона відкриває доступ до перегляду будь-яких відеороликів за 3 руб/добу. Без неї швидкість передачі відеотрафіку урізається до 1 Мбіт/сек. Перший місяць після підключення абонентська плата не стягується.

Нові умови на послугу «Безлімітний інтернет»

Послуга «Безлімітний інтернет» підключалася до деяких тарифів «ВСЕМО». Сьогодні нею користуються абоненти, що встигли підключити її до тарифного плану «Анлім». Вона надає безлімітний доступ до Інтернету, одночасно зберігаючи включені пакети трафіку для їх роздачі або обміну. З 28 березня 2019 року обмін цього трафіку на хвилини та SMS закривається.Встигніть обміняти їх до кінця місяця.

Нові акції, що бережуть здоров'я

Акції «Гіги за кроки» пророкували швидку смерть. Але вона вийшла настільки популярною, що її продовжили до кінця 2019 року. 27 березня з'явилася інформація про запуски ще двох акцій:

  • «Гіги за кроки» – відстежує сон за допомогою мобільного додатка «Мій Білайн». Запускаємо програму, натискаємо кнопку «Йду спати» і не чіпаємо телефон протягом щонайменше 8 годин. За це покладено бонус – 50 Мб трафіку або годину безкоштовної роздачі інтернету на безлімітних тарифах та опціях.
  • «Гіги за детокс» – судячи з усього, акція приурочена до обговорень цифрового детоксу, що вирують всюди, пов'язаного з надмірно інтенсивним використанням смартфонів у справі і без. За дві години життя без смартфона абоненту нараховуються 20 Мб трафіку або безкоштовна годинна роздача безлімітного інтернету. Механізм дії – заходимо у додаток «Мій Білайн», натискаємо кнопку «Почати детокс» і не чіпаємо телефон щонайменше 2 години.

Під час сну або цифрового детоксу чіпати смартфон забороняється. Кожен бонус надається лише раз на добу.

Акція «Поділись безлімітом»

З 28 березня 2019 року кожен новий абонент Білайн отримує можливість скористатися акцією «Поділись безлімітом». Вона націлена на покупців смартфонів та планшетів, що підключаються до тарифів «Анлім» та «Супер Анлім». Вставте SIM-картку у пристрій, увімкніть режим модему та роздавайте трафік на будь-які пристрої три місяці поспіль. Також можлива роздача через точку доступу Wi-Fi. Акція триватиме з 28 березня по 31 жовтня 2019 року.

Нові тарифні плани

Ще одна новина стосується запущених 28 березня 2019 нових тарифів. Усього їх чотири:

  • «Бі +» – новий тарифний план зі старою назвою. Включає 100 хвилин розмов усередині мережі за 5 руб/добу (оплата за фактом використання). Ціна однієї хвилини на номери інших операторів - 2, 7 руб. Вартість інтернет-трафіку - 5 руб/5 Мб. Обов'язкова абонентська плата відсутня;
  • «Перші Гіги» – майже як «перші кроки», адже він став наймолодшим пакетним тарифом у лінійці. Він включає 4 Гб трафіку, 200 хвилин на будь-які номери Білайн у Росії, 200 хвилин на номери інших місцевих операторів. Абонентська плата - 13, 5 руб/добу;
  • «Супер Анлім» – 600 хвилин на номери Білайн Росії, 600 хвилин на будь-які інші дзвінки, 300 місцевих SMS та безлімітний інтернет за 30 руб/добу;
  • «Розумні речі» – тарифний план для «розумних» пристроїв. Включає 500 Мб трафіку, 30 місцевих хвилин та 100 місцевих SMS. Абонентська плата - 100 руб/міс.

Тарифні плани вже доступні для підключення та переходу, за винятком «Розумних речей» – на нього перейти не можна.

Знижки на абонентську плату

З 28 березня по 31 травня 2019 року Білайн надає знижки на абонентську плату в перші 30 днів після підключення. вона становить 84% (3, 3 руб/добу), на тарифі "Супер Анлім" - 50% (15 руб/добу). Щоб взяти участь в акції, необхідно придбати SIM-карту з одним із тарифів, встановити в телефон та дочекатися SMS з інструкціями.

Березневі нововведення дійсно цікаві – Білайн вирішив подбати про здоров'я абонентів, а заразом запустив нові тарифні плани та акції. Підписуйтесь та відстежуйте важливі зміни разом з нами.