Тариф "Анлім" Білайн у Краснодарі та Краснодарському краї: опис

Anonim

Безлімітний тариф «Анлім» від стільникового оператора Білайн з'явився восени 2018 року. Він став відповіддю на тарифний план "Тарифище" від МТС. На його борту передбачений справжній безлімітний інтернет без обмежень щодо трафіку. Також тариф підійде абонентам, які здійснюють не більше 20-25 хвилин дзвінків на день. Він доступний для підключення та переходу для всіх абонентів передплатної системи розрахунків.

Умови тарифу для Краснодара та краю

Тарифний план «Анлім» доступний по всій території Росії, крім Чукотського АТ – тут діє помегабайтная тарифікація трафіку.Працює він і в Краснодарі – для південних абонентів підготовлені вигідніші умови, ніж у Москві. На місцевих жителів чекають знижена абонентська плата та збільшені пакети хвилин. Детальний опис тарифу опубліковано на офіційному сайті Білайна, але ми надамо детальнішу інформацію.

Тариф «Анлім» для мешканців Краснодара та Краснодарського краю (сюди ж входить Республіка Адигея) включає безлімітний інтернет. Ним можна користуватися практично на всій території РФ, де працюють мережі Білайн. Разом з інтернетом абоненти одержують:

  • 400 хвилин для дзвінків на номери Білайн по всій Росії (включаючи Краснодар та регіональні номери);
  • 400 хвилин для дзвінків на інші місцеві телефони – у тому числі на міські.

Абонентська плата на тарифі «Анлім» для Краснодара та Краснодарського краю становить 14 руб/добу.

Один пакет легко змінюється на інший, порціями по 200 хвилин. Але повністю обміняти внутрішньомережеві хвилини на хвилини з другого пакета не вийде. Ознайомтеся з доступними конфігураціями пакетів на скріншоті.

Обмін пакетів здійснюється за допомогою фірмової програми «Мій Білайн» або особистого кабінету на сайті оператора.

Дзвінки поверх пакетів:

  • На місцеві та загальноросійські номери Білайн - 0, 25 руб / хв;
  • На інші місцеві номери – 2, 5 руб/хв;
  • Межгород по Росії - 5 руб/хв (мобільні та стаціонарні).
Вартість SMS на регіональні номери складає 2, 5 руб/шт, по Росії - 5 руб/шт. Для дзвінків до інших країн передбачена безкоштовна опція «Ласкаво просимо».З нею дзвінки до країн СНД та деякі азіатські країни коштують від 3 руб/хв, залежно від напрямку та оператора.

Трафік замість безліміту

Роздача безлімітного інтернету на тарифі «Анлім» здійснюється на платній основі. Абонент може відмовитися від безліміту та отримати у своє розпорядження пакет на 20 Гб трафіку. Він повністю доступний для роздачі без додаткової оплати. Використовуйте для керування тарифом мобільну програму або особистий кабінет.

Як підключити

Для підключення тарифного плану на існуючий номер використовуйте особистий кабінет або його майже повний аналог – додаток «Мій Білайн». USSD-команди для керування тарифами скасовано. Якщо з сервісами самообслуговування виникли проблеми, зверніться до найближчого салону мобільного зв'язку Білайн, захопивши з собою паспорт. Якщо з останнього переходу минуло менше 30 днів, вартість зміни тарифу становитиме 200 рублів.

Абоненти інших операторів можуть перейти на тариф «Анлім» зі своїм номером. Напишіть заяву на перенесення номера у найближчому офісі, зачекайте 8 днів та насолоджуйтесь безлімітним інтернетом від Білайна.

Як відключити

Для відключення від «Анліма» перейдіть на будь-який інший тарифний план через програму або особистий кабінет. Повна відмова від номера із поверненням коштів з балансу здійснюється шляхом написання відповідної заяви в офісі оператора.

Додаткові функції

На тарифі «Анлім» діє обмеження швидкості на перегляд будь-яких відеороликів в інтернеті – швидкість відеотрафіку обмежується до 1 Мбіт/сек, що унеможливлює перегляд HD-контенту. Для зняття обмеження передбачено опцію «HD-відео». Вона підключена до тарифу за замовчуванням, перший місяць вона надається без абонентської плати. З другого місяця абонентська плата складає 1 руб/добу.

Для зниження розцінок на міжміський зв'язок підключіть опцію «Дзвінки по Росії» – вона включає 100 хвилин на будь-які російські номери за 5 руб/добу.Для інтенсивного SMS-обміну всередині регіону підключіть опцію «Пакет 300 SMS на місяць» за 5 руб/добу.