МТС представив новий тариф «Весь МТС mini»

Anonim

Новий тарифний план «Весь МТС mini» є пропозицією з трьох послуг – це мобільний зв'язок, швидкісний домашній інтернет та цифрове телебачення. Тариф доступний у багатьох російських регіонах – наприклад, у Санкт-Петербурзі та Краснодарі. Щоб уточнити його наявність у своєму регіоні, скористайтесь офіційним сайтом оператора МТС.

Подробиці про тариф

Перевагою нового тарифу є єдиний рахунок для оплати всіх включених послуг. компанії МТС.Крім інтернету в квартирі, клієнти оператора отримують доступ до телебачення та мобільного зв'язку. Остання включає три пакети:

  • Мобільний інтернет – 2 Гб;
  • Местные звонки і дзвінки на МТС Росії – 200 минут;
  • SMS на регіональні номери – 200 шт.

Після вичерпання базового пакета включається внутрішньомережевий безліміт. Інші місцеві виклики коштують 2 руб/хв, на мобільні та стаціонарні по всій Росії – 5 руб/хв. Відправка SMS понад пакет коштує 1, 95 руб/шт за місцем і 2, 95 руб/шт по країні.

Також тариф включає високошвидкісний безлімітний домашній інтернет на швидкості до 100 Мбіт/сек. Зменшення швидкості умовами обслуговування не передбачено, лімітів на трафік немає. Разом з інтернетом абонентам підключається цифрове ТБ – воно включає до 58 телеканалів (список може змінюватись). Приставка для перегляду телеканалів надається безкоштовно.Замість приставки можна отримати модуль CAM.

Абонентська плата за тарифним планом становить 500 руб/міс. Далі абонплата підніметься до 640 руб/міс. Але навіть у разі умови досить привабливі. Додатковою перевагою стане зручна оплата, що здійснюється з єдиного рахунку. Заявки на підключення приймаються у фірмових офісах оператора МТС або за телефоном 8-800-250-00-50 (дзвінок безкоштовний).