Бузова купила Білайн

Anonim

Ольга Бузова запустила власного оператора мобільного зв'язку під назвою Бузлайн, який працює на платформі Білайн. Ходять чутки, що Ольга купила його. Бузлайн пропонує абонентам дзвінки та інтернет за вигідними цінами. Передбачено безлімітний інтернет у роумінгу, знижки та унікальні пропозиції. При замовленні стартового пакету можна отримати знижку до 84%. Сім-карта буде безкоштовно доставлена ​​в офіс або на роботу у зручний час.

Що пропонує Бузлайн

Більше тижня тому Ольга Бузова анонсувала запуск власного мобільного оператора. Багато хто тоді сприйняв цю новину як жарт, тим більше запуск передбачали 1 квітня.

Але сьогодні 1 квітня мобільний оператор Бузової - Бузлайн справді почав працювати. На сайті Білайн є повна інформація про доступні тарифи.

  • Бузлим. Передбачено безлімітний інтернет по Росії, 300 безкоштовних хвилин на номери Білайн та стільки ж на номери інших російських операторів. При замовленні стартового пакета діє знижка. Послуги зв'язку коштують 3, 3 рубля на добу. Передбачено можливість обміну частини одного пакета безкоштовних хвилин на інший. Зробити це можна в особистому кабінеті.
  • Супер Бузлім. Безлімітний інтернет по Росії, по 600 хвилин на номери Біайн та номери інших операторів, 300 безкоштовних повідомлень. Якщо замовити сім-карту на сайті, то вартість послуг зв'язку становитиме 15 рублів на місяць.

У Бузлайні доступна участь в акції «Гіги за кроки». Щоб отримати додатковий інтернет-трафік, необхідно зробити певну кількість кроків на добу.

Як стати абонентом

Підключитися до Бузлайну нескладно, для цього достатньо замовити нову сім-карту на сайті Білайн. За бажанням можна вибрати гарний номер та замовити безкоштовну доставку додому або в офіс. Як вимкнути Бузлайн детально ніде не описано. Передбачено і перехід зі своїм номером. Для цього на сайті потрібно залишити заявку і вже через 8 днів старий номер буде підключено.

На сайті Білайн представлений топчик девайсів від Ольги Бузової. За умови підключення до нового тарифного пакету можна купити зі знижкою смартфони та інші пристрої.

Мало хто повірив, що Бузлайн продовжуватиме працювати після 1 квітня. Занадто багато нюансів, які вказують на те, що це лише жарт.

Так і виявилося. Запуск мобільного оператора Бузової виявився першоквітневим жартом, який зірка підготувала разом з «Білайном».

Колеги, та й користувачі Мережі, не завжди втішно відгукуються про Ольгу Бузову. Відомий своїми гучними, але влучними висловлюваннями письменник Захар Прілєпін нещодавно оцінив розумові здібності Ольги Бузової та провідної Вікторії Боні. Зокрема він зауважив, що ці дві дівчини можуть лише їсти круасани та ходити у гарних трусах. Письменник сказав, що ці знаменитості не можуть думати про країну або виховання дітей з однієї простої причини. Вони просто не в змозі сформувати жодної думки. Проте Бузовій чудово виходить шокувати громадськість своїми проектами.