IP-телефонія Телфін: огляд та відгуки клієнтів

Anonim

Деякі оператори зв'язку працюють виключно з підприємцями та юридичними особами. Вони пропонують великий набір послуг для бізнесу, починаючи від простої телефонії і закінчуючи виділенням віртуальних телефонних станцій. Телефонія Телфін від компанії ЛайфТелеком стане багатофункціональним бізнес-інструментом та забезпечить надійним зв'язком усіх співробітників офісу. Також клієнтам оператора пропонуються функції з перетворення потенційних клієнтів на реальних.

Трохи про компанію

Telphin – це торгова марка компанії ЛайфТелеком. Вона є провідним провайдером IP-телефонії на території Росії, пропонуючи бізнес-клієнтам широкий вибір інструментів для бізнесу. До них належать традиційна хмарна телефонія та віртуальні АТС. Компанія працює вже майже 15 років, ставши одним із лідерів галузі. Її головний офіс знаходиться в Санкт-Петербурзі.

Телефонія від Телфін - це широкий спектр послуг для бізнесу. Розглянемо найцікавіші можливості:

  • Віртуальна АТС «Телфін Офіс» – багатофункціональний інструмент з розподілом та обробкою дзвінків, внутрішньою телефонією та контролем співробітників.
  • Хмарна телефонія – з цінами від 45 коп./хв по міжмісту та всьому світу.
  • Прямі номери з більш ніж 50 російських міст.
  • Номери з категорії 8-800 для організації гарячих ліній та call-центрів.
  • Інтеграція мобільних номерів для зручного зв'язку між співробітниками.
  • Багатоканальні номери та автоінформатори – для зручності клієнтів.

Таким чином, Телфін пропонує своїм клієнтам ціле море можливостей за більш ніж доступні гроші.

Розглянемо основні переваги телефонії від Телфін:

  • Швидке підключення – воно займає лише 2 години.
  • Якісний зв'язок без перебоїв і втрати з'єднання.
  • Абонентська плата – від 490 руб./міс.
  • Більше сотні функцій обробки викликів для підвищення ефективності бізнесу.
  • Легке підключення – Телфін надає допомогу своїх спеціалістів.
  • Необмежені можливості масштабування – організація телефонії майже в будь-якій точці світу.

Ніщо не заважає організувати в офісі телефонію за допомогою стандартної офісної АТС. Але вона відрізняється дорожнечею в обслуговуванні. Також потрібно придбати сам блок АТС.Віртуальна АТС Телфін надається безкоштовно, абонентська плата просто смішна, а обслуговування здійснюється силами оператора.

Діючі тарифи

Телфін пропонує абонентам три тарифні плани для дзвінків по всьому світу. Перший тарифний план – «Похвилинний». Він надається без абонентської плати та включає безкоштовні дзвінки всередині компанії. Вартість викликів по Росії складає від 45 коп./хв., залежно від напрямку. Вартість міжнародних дзвінків – від 60 коп./хв. При підключенні надається можливість обрати прямий номер у Росії чи іншій країні.

Заощадити кошти допоможуть пакети хвилин:

  • «Мобільна країна» – 5000 хвилин за 8000 рублів або 10 000 хвилин за 14 500 рублів на будь-які стільникові номери.
  • «Місцевий зв'язок» – пакети хвилин, що діють у рамках одного міста. Надають дзвінки на стаціонарні трубки.

Згодом виділені для звичайної телефонної хмарної телефонії номери можна підключити до віртуальної АТС від Телфін.

Наступний тариф на телефонію від бренду Телфін – «Міський». Усього за 750 руб./міс. абоненти отримують можливість здійснювати дзвінки на московські та пітерські номери у необмеженій кількості. ТП дозволяє організувати багатоканальний номер, але не підтримує підключення до віртуальної АТС.

Тарифний план «Безлімітний світ» пропонує недорогу телефонію для тих, хто часто подорожує світом. Абонентська плата складає 1900 руб./міс., вона включає безкоштовні та безлімітні виклики в 55 країн світу, а також 500 хв/міс. для дзвінків на російські номери Сумісність тарифу з віртуальною АТС від Телфін відсутня.

Як протестувати якість телефонії

Для цього необхідно зареєструвати спеціальний тестовий обліковий запис.Зайдіть на офіційний сайт у розділі «Вартість дзвінків», виберіть ТП «Похвилинний» та натисніть на кнопку «Реєстрація облікового запису». Скачайте на цій же сторінці софтфон, вкажіть у ньому реєстраційні дані та протестуйте якість телефонії від Телфін. Для реєстрації облікового запису для бізнесу скористайтесь кнопкою «Підключити».

Віртуальна АТС від Телфін

Ми вже говорили, що для організації офісної телефонії простіше і дешевше скористатися хмарною АТС. Вона працює через інтернет, для підключення будуть потрібні IP-трубки, SIP-адаптери або програмні телефони. Також можливе здійснення дзвінків з мобільного – для цього підключається окрема послуга «Мобільні співробітники (FMC)».

Вартість телефонії в рамках пакету «Стандарт» складає 490 руб. У мінімальну абонентську плату включено 4 користувача, ліміт на запис 1000 хвилин дзвінків. Передбачена можливість під'єднання додаткових користувачів пакетами по 5 шт.- Вартість кожного користувача становить 100 руб./міс.

За 1390 руб./міс. абоненти підключаються до тарифу "Стандарт+". До нього входять 14 користувачів, 1000 хвилин дзвінків, що записуються, безліміт всередині мережі. Додаткові користувачі підключаються на тих же умовах, що і на ТП "Стандарт", але коштують 90 руб. / Шт. Обидва вищеописані тарифи включають такі функції і можливості:

  • Інтеграція з CRM.
  • Ведення статистики дзвінків.
  • Конференц зв'язок.
  • Підключення віджету на сайті.
  • Черга вхідних дзвінків.
  • Відправка факсів через інтернет.
  • Голосова пошта (автовідповідач).
  • Індивідуальне голосове привітання.

Максимальну гнучкість забезпечує тариф від Телфін «Корпорація» - абонентська плата на ньому розраховується в індивідуальному порядку, залежно від потреб бізнес-клієнтів.

Телефонія від Телфін в рамках послуги «Віртуальна АТС» пропонує клієнтам більше сотні корисних бізнес-функцій – це багатоканальні та додаткові номери, переклад викликів, сценарії обробки дзвінків, що задаються, голосові меню, чорний список, парольний захист номерів, організація захищеного з'єднання та багато іншого.

Що говорять відгуки

Більшість користувачів повністю досить телефонією від Телфін. Вона гарантує високу якість зв'язку та пропонує низькі ціни на дзвінки. Багато операторів буквально «задирають» ціни для корпоративних клієнтів до немислимих планок. Що ж до Телфін, її розцінки перебувають у адекватних межах. Люди цінують оператора за низьку абонентську плату, дешеві виклики та легкість підключення.