У яких регіонах доступний СберМобайл: 32 регіони Росії

Anonim

СберМобайл значно розширив зону покриття. З 2 квітня зв'язок цього оператора став доступним ще в ряді регіонів Росії. Скористатися послугами компанії тепер можуть усі бажаючі, які проживають у Володимирській, Курганській, Нижегородській області та інших регіонах. Всього покриття СберМобайла містить 32 регіони країни.

Що пропонує новий оператор

СберМобайл пропонує своїм абонентам не просто набір тарифних пакетів. Кожен клієнт може самостійно зібрати власний тариф, виходячи зі своїх переваг.Можна на свій розсуд додати потрібне число мііфи, але можливість, СМС та інтернету. Ціна на оптимально зібраний пакет послуг, до якого входить 15 ГБ інтернету, більше 6 годин розмов і 50 СМС може змінюватись від 249 до 349 рублів. Вартість послуг безпосередньо залежить від регіону проживання клієнта.

Попит поступово зростає

СберМобайл був запущений трохи більше півроку тому, восени 2018 року. До цього послуги даного оператора були доступні лише жителям Москви та прилеглої області, Санкт-Петербурга, а також ряду великих областей. Зараз територія присутності компанії значно розширена, і попит на послуги поступово зростає.

Керівник «Сбербанк-Телеком» Р. Гурджіян зауважив, що мобільний оператор від Ощадбанку стає все більш популярним. При цьому розширення покриття дозволяє забезпечити ще більше громадян Росії сучасним і найголовніше якісним зв'язком. Клієнтів залучають не лише вигідні тарифи, а й можливість отримати бонусні бали у рамках системи заохочень від Ощадбанку.

Очікується, що напередодні літа та відпусток кількість абонентів зросте ще більше. Це пов'язано з можливістю безкоштовно користуватися спеціальним додатком від СберМобайл навіть у роумінгу, а також дзвонити з нього на номери різних операторів, підключившись до Wi-Fi. При цьому за кордоном можна користуватися зв'язком на умовах заздалегідь обраного тарифу.

При поповненні мобільного рахунку за допомогою програми всім клієнтам, які є учасниками бонусної програми «Спасибі» від Ощадбанку», нараховуються бали. Вони можуть становити до 30% суми поповнення рахунку. Завантажити мобільний додаток можна безкоштовно в AppStore або GooglePlay.