Тариф «Анлім» Білайн

Anonim

Популярний тариф Білайн «Анлім» зазнав змін. Оператор переглянув пакети хвилин, розділивши їх на дві частини. Вийшло не дуже зручно, оскільки абонентам, які витратили хоча б один із пакетів, доведеться доплачувати за кожну хвилину. Оновлення набрали чинності з 28 березня 2019 року, але старих абонентів вони не торкнулися.

Нові зміни

Спочатку на тарифі «Анлім» надавалися 500 хвилин для дзвінків на будь-які російські мобільники. З 28 березня 2019 обсяг збільшився до 600 хвилин, але був поділений на дві частини - 300 хвилин на номери Білайн Росії і 300 хвилин на інші місцеві номери.Також оператор передбачив обмін одних хвилин на інші через особистий кабінет або мобільний додаток. Після обміну на пакеті з хвилинами на Білайн повинно залишитися не менше 50 хвилин.

Ще одне березневе нововведення - можна відмовитися від безліміту і отримати замість нього пакет на 15 Гб з можливістю безкоштовної роздачі. опція «HD-відео», необхідна для перегляду відео у високій якості. Для відключення безліміту скористайтесь програмою або особистим кабінетом.

Опис тарифу

Тарифний план «Анлім» створений для абонентів, які потребують безлімітного інтернету. Його остання версія включає:

  • 300 хвилин на внутрішньомережеві дзвінки по всій Росії;
  • 300 хвилин на місцеві мобільники та стаціонарні номери;
  • безлімітний інтернет.

Абонентська плата – 20 руб/сутки.

Вартість дзвінків понад пакет і SMS:

  • звонки на номери Білайн - 0, 25 руб / хв;
  • дзвінки на місцеві номери – 2, 5 руб/хв;
  • межгород по Росії – 5 руб/хв;
  • SMS на місцеві телефони – 2, 5 руб/шт.;
  • SMS по Росії – 5 руб/шт.

Безкоштовної роздачі інтернету в останній версії тарифу «Анлім» немає, вона оплачується окремо – 50 руб/година або 150 руб/добу.

Як підключити

Щоб перейти на тариф «Анлім», скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Білайн». забудьте взяти із собою паспорт. Перехід безкоштовний, якщо з останнього переходу минуло понад 30 днів. Інакше його вартість становитиме 200 рублів.

Тут же, в офісах, доступна покупка нових SIM-карт зі знижкою на абонентську плату в розмірі 84% - перші 30 днів з моменту підключення абонентська плата становитиме 3, 3 руб/добу. Акція триватиме до 31 травня 2019 року.

Як відключити

Вимкнення здійснюється переходом на будь-який інший тарифний план. Білайн позбувся USSD-команд на користь особистого кабінету (ЛК) та мобільного додатка – змінюйте тарифи за їх допомогою.

Додаткові функції

На тарифі «Анлім» надаються чотири додаткові опції:

  • «HD-відео» – підключена за замовчуванням, дозволяє переглядати відео у високій якості. Абонентська плата - 1 руб/добу, перший місяць після підключення - безкоштовно.
  • «Ласкаво просимо» – включено за замовчуванням, без абонентської плати. Включає дешеві дзвінки до Китаю, В'єтнаму та країн СНД (від 3, 5 руб/хв, залежно від напрямку).
  • «Дзвінки по Росії» - 100 хвилин на номери будь-яких операторів за 5 руб/добу. Підключається абонентом самостійно.
  • «Пакет 300 SMS на місяць» – 300 SMS на місцеві номери за 5 руб/добу. Опція підключається за бажанням.

Керуйте опціями через ЛК або мобільний додаток.