"Повернем 3990": МТС дарує обладнання для супутникового ТБ

Anonim

Компанія МТС пропонує скористатися унікальною пропозицією. З 1 квітня по 30 вересня цього року нові абоненти «Супутникове ТБ МТС» можуть отримати приємний бонус при купівлі комплекту супутникового обладнання з антеною 0, 6 метра. Вартість обладнання складає 3990 рублів і саме стільки нові клієнти отримують на бонусний рахунок.

Опис акції

З 1 квітня та протягом півроку МТС пропонує взяти участь в акції. Всі нові клієнти, які підключаться до послуги "Супутникове ТБ МТС" і куплять комплект обладнання за 3990 руб.отримають на свій особистий рахунок таку саму суму. Нараховані бали потім допускається витратити на оплату перегляду платних каналів.

Оплативши апаратуру для налаштування супутникового телебачення та уклавши договір з оператором, абонент отримує:

  • Антенну 0,6 метра в подарунок.
  • 3990 балів на персональний счет.
  • Можливість оплачувати пакети каналів зі знижкою 50%.
  • Можливість переглядати 199 каналів різної тематики, у тому числі 35 у HD та 2 у UHD.

Завдяки завдяки обладнанню, що пропонується, можна швидко підключити супутникове ТБ в заміському будинку, на дачі або будинку.

До перегляду доступні канали різної тематики, у тому числі й годинні версії.

Як взяти участь в акції

Щоб взяти участь в акційній пропозиції, необхідно залишити заявку на сайті оператора або зателефонувати за безкоштовним номером 8 800 250 0890. Також замовити підключення опції можна у фірмовому салоні та у дилера компанії.

Після того, як заявка залишена, слід почекати дзвінка оператора, який уточнить усі деталі підключення. За необхідності можна відразу замовити та встановлення нового обладнання.

Комплекти апаратури доступні для покупки в салонах МТС, у дилерів або спеціальних агентів.

На що звернути увагу

Акційна пропозиція доступна лише новим абонентам, які підписали заяву для участі в акції «Повернем 3990!». Промо діє тільки при підключенні пакета «Розширений», з абонплатою 250 рублів на місяць.

При підключенні послуги на рахунок зараховується 3990 бонусів. Бонусні бали можна використовувати для активації знижки в 50% на абонентську плату за пакет «Розширений» та низку тематичних ТВ-пакетів. Витрачати гроші можна протягом року з моменту підключення послуги.

У разі переходу на інший пакет усі раніше нараховані бали автоматично анулюються. ознайомитись з умовами акції «Повернем 3990!» можна на офіційному сайті оператора.