Акція "Для своїх" від Ростелеком: умови

Anonim

Ростелеком запрошує приєднатися до акції «Для своїх». В рамках акційної пропозиції діючим та новим абонентам до підключення доступні не лише стандартні сервіси, але також «Інтерактивне ТБ», відеоспостереження та мобільний зв'язок. Крім цього, в рамках акції можна підключити освітній ресурс «Ліцей Плюс ЄДІ», заплативши за послугу лише 199 рублів на місяць.

Опис акції «Для своїх»

Акційна пропозиція поширюється як на чинних, так і нових абонентів. Користувачі мають можливість підключити 129 телевізійних каналів, включаючи канали з пакету «Кіно».

Умови участі в промо дещо відрізняються для діючих та нових клієнтів Ростелекому. Пропозиція діє до кінця травня 2019 року.

Для нових абонентів

Все нові клієнти можуть скористатися однією з трьох унікальних пропозицій. До підключення доступні пакети:

  • «Для інтернету»;
  • «Для вражень»;
  • «Для інтернету скрізь».

Вартістю цих пакетів є висока швидкість інтернету та невисока абонентська плата в порівнянні з базовими тарифами.

При підключенні опції «Для інтернету» абонентам доступна швидкість 100 Мбіт/с. Крім цього, всі, хто підключиться, отримують у своє розпорядження 5 ГБ хмарного простору на Яндекс.Диску і можливість підключення ТВ-онлайн на рік за вигідною ціною.

Абоненти тарифного плану «Для своїх» можуть користуватися мультимедійним сервісом Wink. Він дозволяє переглядати телепрограми та різні новинки світового кінопрокату на смартфонах, планшетах, Smart TV та комп'ютерах.

У складі всіх цих пакетів є корисні опції, за які не потрібно платити додатково.

Для діючих

Для діючих абонентів оператор передбачив низку додаткових опцій. Так, доступно до підключення відеоспостереження, інтерактивне телебачення, мобільний зв'язок та загальноосвітня програма «Ліцей Плюс». Завдяки загальноосвітньому сервісу можна не лише підвищити свою кваліфікацію, а й якісно підготуватись до ЄДІ. Щомісячно доступний один варіант з будь-якого предмета та відповіді на всі завдання.

Додаткові послуги можуть бути підключені як комплексом, так і ізольовано. Абонентська плата за будь-яку додаткову пропозицію становить 199 рублів на місяць.

Для кіноманів

Не забув оператор і про кіноманів. Їм, напевно, сподобається тарифна пропозиція «Для вражень». В рамках тарифу надається інтернет швидкістю 100 Мбіт/с, а також інтерактивне ТБ, що включає низку спеціальних каналів, на яких практично цілодобово можна дивитися художні та документальні фільми.

До складу основного пакета входять різні канали, і за бажання абонент може самостійно змінити набір. Вартість окремо взятих пакетів вказана на сайті оператора та стягується додатково до абонплати.

Як стати учасником

Підключитися до послуги можна на сайті оператора, у фірмових салонах зв'язку або за безкоштовним телефоном 8 800 1000 800. При необхідності за вказаним телефоном можна дізнатися і всю детальну інформацію.

Керівництво Ростелекому постійно запускає нові послуги, які допомагають зробити життя абонентів яскравішим та цікавішим. При цьому оператор регулярно контролює ціни і намагається робити їх доступнішими.