Тариф «Супер Анлім» Білайн: опис

Anonim

28 березня 2019 року вийшов найновіший тариф Білайн «Супер Анлім». Він включає два великі пакети хвилин та безлімітний інтернет. Тарифний план розрахований на активних абонентів, які користуються мобільним інтернетом і часто здійснюють дзвінки. Він доступний до підключення та переходу – ми склали його докладний опис та виявили цікаві можливості.

Опис тарифу

Новий тарифний план включає цікаве нововведення – це роздільні пакети хвилин. Один витрачається на дзвінки всередині мережі, другий – на дзвінки абонентам інших мереж. Відмінностей між місцевими та загальноросійськими викликами немає. Наповнення тарифу:

  • Виклики на номери Білайн по всій РФ – 600 хв.
  • Інші дзвінки по Росії – 600 хв.
  • SMS на місцеві номери – 300 шт.
  • Мобільний інтернет – безлімітний.
  • Абонентська плата - 30 руб/добу.

Абонплата протягом місяця виливається приблизно 900 рублів – залежно кількості днів у місяці. Після вичерпання включених пакетів всі дзвінки всередині мережі коштують 25 коп/хв, інші місцеві виклики – 2, 5 крб/хв, міжмісто Росії – 5 крб/хв. Вартість місцевих SMS понад пакет - 2, 5 руб/шт, в інші регіони - 5 руб/шт. Мобільний інтернет працює без доплат на всій території РФ.

У перший місяць після підключення та переходу новим абонентам надається знижка 50% на абонентську плату – вона становить 15 руб/добу. вручну – інструкція з активації надійде у вигляді SMS після встановлення SIM-картки на пристрій.Надсилаючи заявку на підключення через сайт Білайна, майбутні абоненти можуть підібрати собі безкоштовний номер. При написанні заяви на перехід не забудьте взяти з собою паспорт.

Як підключити

Щоб перейти на тарифний план «Супер Анлім», скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Білайн». USSD-команди та SMS-команди для переходу відсутні – Білайн активно позбавляється цих команд, оскільки вони викликають плутанину. У разі виникнення проблем із переходом зверніться до одного з офісів оператора.

Як відключити

Вимкнення здійснюється шляхом переходу на будь-який інший тарифний план (ТП), доступний в особистому кабінеті. Перегляньте список, ознайомтеся з наповненням тарифів, перейдіть на відповідний ТП та дочекайтесь SMS-підтвердження.

Додаткові функції

На тарифі «Супер Анлім» від Білайна доступний обмін одного пакета хвилин на інший. Робиться це в мобільному додатку та особистому кабінеті. Наступного місяця пакети підключаться відповідно до налаштованих пропорцій. Пакети змінюються порціями 150 хвилин. Наприклад, можна підключити 850 хвилин у мережі та 350 хвилин на номери інших операторів. Також є можливість перенести усі хвилини на внутрішньомережеві дзвінки. Незнижуваний залишок – 50 хвилин на номери Білайн Росії.

Також на тарифі «Супер Анлім» працює опція «HD-відео». Вона дозволяє переглядати будь-які відеоролики в інтернеті з максимально можливою якістю. Перший місяць вона безкоштовна - далі по 3 руб/добу. При відключенні опції швидкість відеотрафіку обмежується до 1 Мбіт/сек.

Цікаве нововведення на новому тарифі від Білайна – відключення мобільного інтернету. Замість нього підключається пакет на 20 Гб із можливістю безкоштовної роздачі. За замовчуванням підключається безліміт, відключається через особистий кабінет.