Тариф «Бі+» Білайн: опис

Anonim

У Білайна з'явився черговий тариф без абонентської плати. Він націлений на абонентів, які спілкуються переважно всередині мережі. Він не має традиційної абонплати, але є оплата за пакет внутрішньомережевих хвилин. Тариф Білайн «Бі+» доступний для підключення та переходу з 28 березня 2019 року.

Опис тарифу

Найменування нового тарифного плану відсилає у минуле, коли Білайн вже запускав тарифи з подібними найменуваннями – це Бі+ GSM та Бі+ Стандарт. Історія циклічна, і той самий оператор повертає на світ «Бі+», але дешевший і вигідніший. Вигода його полягає у внутрішньомережевих дзвінках по Росії.Перші 100 хвилин на добу коштують лише 5 рублів, оплата списується за фактом здійснення першого внутрішньомережевого дзвінка. Після вичерпання пакета вартість дзвінків складе 2, 5 руб/хв.

Виклики на інші місцеві номери тарифікуються щохвилини – 2, 5 руб/хв. Міжмісто вийшло дорогим – 15 руб/хв на загальноросійські мобільні та стаціонарні телефони. Таким чином, аудиторію тарифу складуть абоненти, які не потребують міжміських дзвінків. Мобільний інтернет за сучасними мірками дорогий – 5 рублів за пакет на 5 Мб. Для простого мобільника це норма, для смартфона – дорого.

Розцінки на відправлення повідомлень:

  • SMS на місцеві номери - 5 руб. за 100 повідомлень;
  • місцеві SMS понад пакет – 2, 5 руб/шт.;
  • SMS по Росії – 5 руб/шт.;
  • SMS по світу – 8 руб/шт.;
  • MMS у будь-яких напрямках – 10, 65 руб/шт.

Враховуючи включений SMS-пакет, тарифний план «Бі плюс» підійде людям з обмеженими можливостями зі слуху.

У подорожах Росією на тарифі зберігається базова тарифікація дзвінків і трафіку. Інші регіони після прибуття стають домашніми. Тому дзвінки додому будуть тарифікуватися як міжміські, що спричинить солідні витрати, якщо дзвонити на номери інших операторів (наприклад, МТС або Мегафон).

Як підключити

Для підключення до тарифу скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Білайн». Перехід доступний всім абонентам. USSD-команд та SMS-команд для переходу немає – Білайн від них поступово відмовляється. Щоб перейти до оператора зі своїм номером, напишіть відповідну заяву в найближчому офісі. Майбутні абоненти можуть придбати нові гарні номери на сайті Білайна – зайдіть на сторінку тарифу, виберіть номер та замовте його отримання у зручному для вас офісі.

Як відключити

Для відключення виконайте перехід на будь-який інший тарифний план через мобільний додаток або особистий кабінет на сайті оператора. Пам'ятайте, що повторна зміна тарифу менш ніж через 30 днів коштує 200 рублів.

Додаткові функції

На тарифі «Бі+» підключаються дві додаткові послуги. Перша називається "Є контакт" і надається без абонентської плати. Вона повідомляє інших абонентів про появу телефону в мережі, якщо вони не змогли додзвонитися раніше. Вимикати послугу не потрібно – вона зручна, корисна та безкоштовна.

Друга послуга отримала назву «Будь в курсі +», на тарифі «Бі+» вона безкоштовна. Вона повідомить абонента про дзвінки, пропущені під час перебування поза зоною дії мережі. Також вона надає невелику голосову скриньку на 30 повідомлень із терміном зберігання 1 добу. Тривалість повідомлень не більше 40 сек.Ящик активується автоматично, після 30 секунд очікування зняття трубки.