Акція на безліміт від Білайн на тарифи «Анлім» та «Супер Анлім»

Anonim

Білайн час весняних акцій – ще зовсім недавно він дарував «Анлім» з безлімітним інтернетом за 1 руб/добу. Тепер при замовленні SIM-карток на сайті абоненти отримують знижку на абонентську плату до 84%. Саме така знижка належить тим, хто планує придбати тариф Білайн «Анлім» з безлімітним інтернетом на борту. Акція триватиме з 28 березня по 31 травня 2019 року – у цей період необхідно встигнути підключитися до мережі Білайн.

Як стати учасником

Щоб взяти участь в акції, замовте SIM-карту на офіційному сайті оператора – вона буде доставлена ​​кур'єром додому, за місцем роботи або до обраного офісу. Для підключення потрібен паспорт. Встановіть симку в пристрій і зачекайте, щоб реєстрація в мережі. Через деякий час на номер надійде SMS із пропозицією взяти участь в акції. Щоб дати згоду на участь, зателефонуйте за номером 067407321. Базова абонентська плата за тарифом «Анлім» становить 20 руб/добу, після реєстрації в акції перші 30 днів надаються з абонплатою 3, 3 руб/добу.

Акція не поширюється на тих, хто просто змінює свій тариф. У цьому випадку їм доведеться сплачувати абонентську плату цілком. Те саме стосується абонентів, які збираються перейти від інших мобільних операторів – при написанні заяви на перехід акція не діє.

Опис тарифу «Анлім»

Тарифний план «Анлім» надає необмежений доступ до Інтернету. Він з'явився восени 2018 року, здобувши популярність серед абонентів. Тариф включає:

  • Необмежений трафік.
  • Дзвінки на мобільні номери Білайн по всій Росії – 300 хв.
  • Інші місцеві дзвінки – 300 хв.

Інтернет працює на всій території Росії без доплат. За потреби безлімітний трафік можна вимкнути. І тут абоненту виділяється пакет на 15 Гб. Після вичерпання пакета активується послуга «Автопородження трафіку».

Тариф «Супер Анлім»

За своїми характеристиками він схожий на тариф «Анлім». Він включає безлімітний інтернет, 600 хвилин на номери Білайн по РФ, 600 хвилин на дзвінки по всій країні на номери інших операторів та 300 місцевих SMS. При відмові безлімітного трафіку абоненту підключається пакет на 20 Гб з можливістю автоматичного продовження. Базова абонентська плата на тарифі складає 30 руб/добу. Щоб взяти участь в акції та зменшити абонплату, скористайтесь інструкцією, яка надійде на телефон відразу після підключення до мережі Білайн.

На обох тарифах надається опція «HD-відео». Вона дозволяє переглядати ролики на будь-яких відеохостингах та сайтах з максимально можливою якістю. При відключенні опції швидкість передачі відеотрафіку падає до 1 Мбіт/сек – картинка стає менш точною. Перший місяць опція безкоштовна, далі з номера списується абонплата у розмірі 1 руб/добу. Підключити або вимкнути опцію допоможуть особистий кабінет та мобільний додаток.