Росіяни стрімко переходять на DANYCOM через безкоштовний тариф

Anonim

Усього місяць тому мобільний оператор DANYCOM запропонував безкоштовний тариф. Упродовж першого місяця до нового тарифу підключилося близько 9 тисяч росіян. Безкоштовний тариф можна вважати знаковою подією для вітчизняного ринку мобільного зв'язку. DANYCOM першим запропонував абонентам таку послугу. Зараз мобільний оператор вже працює у більш ніж 30 регіонах, але їх кількість планується поступово збільшити.

Гідність нового тарифного плану

Основною перевагою тарифного плану «Безкоштовний» є те, що можна дзвонити, надсилати повідомлення та користуватися інтернет-трафіком абсолютно безкоштовно. Зазначається лише одна умова: абонент повинен дати згоду на отримання 5 повідомлень рекламного плану на день.

В тариф входить 30 хвилин на всі номери вітчизняних операторів, 50 повідомлень та 1 Гб інтернету. Пакет оновлюється щомісяця, в день підключення послуги.

Навіть після вичерпання наданого ліміту абоненти можуть продовжувати спілкування за дуже вигідною ціною, 3 копійки за секунду розмов, 25 копійок за смс-повідомлення та 8 копійок за 1 МБ інтернету. Оплата розмов посекундна.

Що говорять абоненти

Люди не відразу повірили, що DANYCOM.Mobile пропонує дійсно безоплатний тариф без прихованих підписок. У перші дні стартові пакети замовляли обережно, але хороша новина розійшлася швидко і оператор став стрімко поповнюватися новими абонентами.

Абонент компанії Сергій Соболєв розповів журналістам, що запропонована послуга дуже зручна та вигідна. Активно користуються люди і новою опцією, яка дозволяє міняти пакети між собою.

Трохи менше половини всіх нових підключень до тарифного плану «Безкоштовний» припадає на молодь віком до 27 років. Найбільше нових клієнтів з'явилося у Москві області, другою місці Краснодарський край, та був Санкт-Петербург.