Цифрова аудіобібліотека МТС (книги): опис

Anonim

Компанія МТС оголосила про запуск програми «МТС Бібліотека». Тут міститься понад 140 тис. електронних книг, а також близько 200 найменувань журналів та газет. Користувачі тепер можуть читати книгу та періодичні видання в одному додатку. Крім того, новий додаток містить понад тисячу аудіокниг. У сервісі передбачено підбір персональних рекомендацій з урахуванням історії читання.

Опис

В інтернет-бібліотеці від МТС міститься велика кількість книг та періодичних видань. Доступне користування аудіобібліотекою, за бажання можна прослухати понад 1000 книг, не відриваючись від повсякденних занять.

Примітно, що інтернет-трафік при користуванні програмою зовсім не витрачається. Читати або слухати книги можна навіть без доступу до інтернету.

Один з керівників компанії МТС М. Лаптєв зазначив, що за той рік аудиторія, що читає, зросла приблизно в 2,5 рази. В останні кілька місяців компанія значно збільшила кількість книг у додатку. У абонентів з'явилася можливість переглядати такі періодичні видання, як Glamour, Maxim, GQ та «Російський репортер».

Розробники переглянули та доопрацювали інтерфейс програми. При цьому враховувалися переваги та побажання користувачів.

Сервіс «МТС Бібліотека» доступний для пристроїв iOS 10 і новіших, а також Android 4.1 і вище. Крім того, можна читати та завантажувати друковані видання на спеціалізованому сайті books.mts.ru.

Умови та тарифи

Щоб мати доступ до цифрової бібліотеки, необхідно оформити абонемент або передплату на певний період. При виборі способу передплати слід враховувати, яка саме література потрібна.

Залежно від обраного асортименту книжок передплата може змінюватися. Вартість послуги починається від 189 рублів на місяць та від 7 рублів на добу. Купуючи абонемент клієнт значно економить. Крім того, при сплаті абонементу протягом тижня послуги надаються абсолютно безкоштовно.

Сплатити послугу можна з рахунку мобільного телефону МТС. У безкоштовному доступі каталог книг класиків. Каталог усіх видань у бібліотеці надано видавництвом ТОВ «ЛітРес».

Вартості послуги

Вартістю програми «МТС-бібліотека» є те, що можна читати друковані видання як за наявності інтернету, так і без нього. Щоб читати книгу в режимі офлайн, натисніть клавішу «Читати». Після того, як книга буде повністю завантажена, на екрані з'явиться повідомлення. Завантажену книжку можна знайти в розділі «Мої книги».

До переваг належить і те, що можна самостійно вибирати шрифт, фон та яскравість екрана. Є можливість зберігати уподобані цитати та уривки творів.

Якщо абонент видаляє опцію, то вже завантажена книжка перестає бути доступною. Після того, як послуга знову буде підключена, доведеться всі потрібні книги завантажувати повторно.

Як відписатися

Якщо потрібно скасувати цю передплату, потрібно ввести спеціальну команду 7040. Відключення доступне на офіційному сайті МТС, а також у салонах зв'язку. Після деактивації послуги на телефон надходить повідомлення.

приходить повідомлення.