Які зміни були у тарифах МТС у березні 2019

Anonim

Основні зміни у тарифах МТС у березні 2019 року відбулися на тарифних планах «Smart», «Smart mini» та «Тарифище». Тут подорожчали послуги зв'язку та з'явилася нова схема тарифікації. Здорожчали і деякі роумінгові опції. Зі позитивних новин – нові розцінки на інтернет-опції «+Інтернет» та знижка на зв'язок при підключенні автоплатежу. Зустрічайте зведену інформацію про всі березневі зміни в МТС.

Закриття тарифного плану «Мій друг»

1 березня 2019 року МТС оголосив про закриття тарифу «Мій друг». «Мій друг» – подарунковий тарифний план, SIM-картку з яким дарували при купівлі основної SIM-картки. Тариф надається без абонентської плати та передбачає похвилинну тарифікацію – 1, 5 руб/хв всередині мережі та по місту, а також 2, 5 руб/хв на інші мобільні номери.

Основна умова тарифікації – користування послугами зв'язку щонайменше раз на 90 днів. В іншому випадку списується абонентська плата у розмірі 3 руб/добу. При включенні опції "Все супер" активується внутрішньомережевий безліміт, абоненту надається трафік об'ємом 100 Мб/добу. Всі ці умови зберігаються, але SIM-картки з тарифом більше не видаються – нові підключення закриті.

Річна знижка на послуги зв'язку

Абонентська плата за стільниковий зв'язок зростає щорічно, тому абоненти хочуть заощаджувати. МТС готова запропонувати їм таку можливість. Підключивши з 1 березня по 31 травня 2019 року послугу «Автоплатіж по порозі», абонент отримає знижку на абонплату у розмірі 10%. Термін дії знижки – 12 місяців. Послуга надається без комісій та прихованих перекладів – вона є абсолютно безпечною.

Новини на тарифних планах «Тарифище» та «Smart»

Зміни на «Тарифище» не райдужні – МТС підняв вартість дзвінків понад обраний пакет:

  • Для пакета на 500 хвилин/SMS – з 0,95 до 1,5 руб/хв.
  • Для пакета на 800 хвилин / SMS - з 0, 75 до 1, 25 руб / хв.
  • Для пакета на 1500 хвилин/SMS – з 0, 5 до 1 руб/хв.
  • Для пакета на 3000 хвилин / SMS - з 0, 25 до 0, 75 руб / хв.

На найбільшому пакеті ціна піднялася втричі. Зміни набули чинності з 18 березня 2019 року.

У тариф «Смарт» включено 200 хвилин для дзвінків на будь-які місцеві номери. Після вичерпання пакета включався внутрішньомережевий безліміт по всій Росії. З 18 березня 2019 року безліміт працює лише всередині мережі знаходження абонента.

Нові умови на опції «+Інтернет»

Тут зміни позитивні – тепер додатковий трафік до тарифу коштує дешевше:

  • «+Інтернет 3 Гб» – 190 руб/міс замість минулих 300 руб/міс;
  • «+Інтернет 5 Гб» – 250 руб/міс замість минулих 400 руб/міс;
  • «+Інтернет 10 Гб» – 300 руб/міс замість минулих 500 руб/міс;
  • «+Інтернет 20 Гб» - 350 руб/міс замість минулих 600 руб/міс.

Нові умови представлені у вигляді нової лінійки. Щоб скористатися оновленими розцінками, перепідключіть вибрану опцію. Використовуйте для керування опціями особистий кабінет або мобільний додаток «Мій МТС» – вони набагато зручніші за USSD-команди.

Запущено сервіс «Онови пакет»

Абонентська плата на тарифі Smart mini списується раз на місяць.Одночасно з цим абонентам надаються нові пакети хвилин та трафіку. Якщо пакети закінчилися раніше, доводилося докуповувати додаткові пакети трафіку і користуватися зв'язком на щохвилини. Сервіс «Онови пакет», запущений 20 березня 2019 року, дозволяє зрушити дату списання абонплати на будь-який день. Трафік та хвилини закінчилися через два тижні? Наберіть 929 та отримайте нові пакети. Одночасно із цим спишеться щомісячний платіж. Кількість оновлень не обмежується – хоч щодня.

Зміни в роумінг-опціях

20 березня МТС оголосив про підвищення абонплати на наступних опціях:

  • «Нуль без кордонів по світу» - з 1 квітня оплата складе 115 руб/добу проти колишніх 95 руб/добу, також подорожчають до з 25 до 35 руб/хв вихідні виклики в Росію з 2-ї по 5-й хвилині, що входять з 201-ї хвилини на місяць і входять з 11-ї хвилини кожного виклику;
  • «Вигідні міжнародні дзвінки» – з 18 квітня абонплата зросте з 50 до 75 руб/міс;
  • «Рідні країни» – з 18 січня дзвінки на МТС Білорусі коштують 25 руб/хв, на Vodafone України та МТС Вірменії – 15 руб/хв. Колишня вартість - 14 руб/хв.

Зміни на тарифах та опціях МТС відбуваються приблизно 3–4 рази на місяць. Завдяки щоденному моніторингу ми помічаємо найважливіші з них, сповіщаючи читачів. Підписуйтесь та будьте в курсі всіх нововведень.