Тариф Мегафон «Включайся! Відкривай»: опис

Anonim

Новий тариф «Включайся! Відкривай» від Мегафон з'явився 11 березня 2019 року. Він є молодшою ​​пропозицією в лінійці "Включайся 3.0". Його аудиторія – малоактивні абоненти, які спілкуються переважно всередині мережі. Тарифний план містить мінімальну кількість трафіку та підійде тим, хто найчастіше сидить в інтернеті через Wi-Fi.

Опис тарифу

Тариф «Включайся! Відкривай» бере свій початок від тарифу «Переходь на НОЛЬ» і є його модифікованою версією. Він надається з абонентською платою 6 руб/добу. Наповнення тарифного плану:

  • Безлімітні дзвінки на місцеві номери Мегафон;
  • Виклики на інші місцеві телефони – 2 руб/хв (мобільні та міські), з похвилинною тарифікацією;
  • Безлімітний пакет трафіку для месенджерів – безкоштовно;
  • Інтернет-трафік на інші потреби – 3 Гб;
  • Междгород по Росії - 13 руб / хв;
  • Дзвінки на номери Мегафон по Росії - 5, 1 руб/хв;
  • SMS на місцеві мобільні – 2 руб/шт;
  • SMS на загальноросійські номери - 3, 9 руб/шт.

Тариф працює на всій території. Місцевими вважаються дзвінки, які здійснюються в регіоні знаходження абонента. Виняток становлять Крим, Севастополь, Норильськ, Чукотський АТ та Таймирський МР.

Вказана вище тарифікація діє за умовчанням, в рамках опції «Відкривай +». Саме вона надає трафік у розмірі 3 Гб та включає безлімітні внутрішньомережеві виклики. Опція, що відключається, при її відключенні встановлюється альтернативна тарифікація:

  • Безліміт на місцеві номери Мегафон до кінця доби – 6 рублів (абонплата списується за фактом встановлення першого внутрішньомережевого виклику за поточний день);
  • Местные вызовы – 2 крб/мин;
  • Мобільний інтернет - 25 рублів за кожні 100 Мб.

Вартість міжміста залишається незмінною.

Як підключити

Для підключення тарифу наберіть 7891 або відправте слово «ТАК» (лапки опускаємо) на сервісний номер 05007891. Також можливо З'єднання дзвінком на цей номер – дзвінки безкоштовний. Найзручніше скористатися особистим кабінетом. Час переходу становить 10-15 хвилин. Залишки трафіку та встановлений тарифний план відображаються в особистому кабінеті та мобільному додатку.

Перехід безкоштовний, але якщо з моменту останньої зміни тарифу пройшло менше 30 днів, його вартість становитиме 100 рублів. Вартість SIM-карти при замовленні на сайті або купівлі в офісі складає 300 рублів - ця ж сума зарахується на стартовий баланс.

Як відключити

Для відключення тарифного плану виберіть інший тариф через додаток або ЛК. хвилин та безлімітами. Також ви можете вибрати відповідний тарифний план на сайті Мегафону та знайти USSD-команди та SMS-команди для його підключення в описі. Виникли труднощі з підключенням або відключенням – зверніться до найближчого салону оператора, взявши із собою паспорт.

Додаткові функції

При підключенні до тарифу або придбання нової SIM-картки абоненту надається послуга «Заміни Гудок». Перші два тижні вона безкоштовна, далі списується абонентська плата у розмірі 3 руб/сутки. Додатково оплачуються замовлені мелодії. Для відключення послуги надішліть USSD-команду 77012 або зателефонуйте на номер 0770.

Ще одна платна послуга, що підключається за замовчуванням – це «Хто дзвонив +». Вона повідомить про виклики, пропущені під час відсутності телефону в мережі. Абонентська плата складає 1, 6 руб/добу. Для відключення наберіть команду 5813 або скористайтеся особистим кабінетом.