Тариф Мегафон «Включайся! Вибирай»: опис

Anonim

Тариф «Включайся! Вибирай» від Мегафон – перший тариф-конструктор з регульованою кількістю хвилин та трафіку. Має велику аудиторію, до якої увійшли як економні абоненти, так і любителі інтернет-безлімітів. Приємним сюрпризом стане введення кешбеку за оплату послуг зв'язку – він може бути витрачений на покупки в інтернет-магазині стільникового оператора та його фірмових салонах.

Опис тарифу

Основою тарифного плану є два регульовані пакети – це хвилини і трафік. 300-900.Абонентська плата за 6 Гб та 300 хвилин становить 450 руб/30 днів, за 38 Гб та 900 хвилин – 890 руб/30 днів. Хвилини витрачаються на будь-які дзвінки по Росії, за винятком місцевих викликів на міські номери – їх доведеться оплачувати окремо. Після витрачання включеного пакета хвилин включається внутрішньомережевий безліміт по всій країні.

Вартість дзвінків після вичерпання пакета:

  • Местные виклики на мобільні – 2 руб/мин.
  • Дзвінки на мобільні та стаціонарні номери по Росії – 3 руб/хв.
  • Дзвінки на місцеві міські номери – 3 руб/хв.

За замовчуванням на тарифі надаються додаткові пакети – 20 хвилин за 25 рублів, що стане в нагоді балакучим абонентам.

Вартість відправлення повідомлень:

  • SMS на місцеві номери – 2 руб/шт.
  • SMS по Росії – 3 руб/шт.
  • MMS по Росії – 9, 9 руб/шт.

Також на тарифі «Включайся! Вибирай» підключається SMS-безліміт. Його вартість - 55 руб/30 днів.

Як підключити

Тарифний план «Включайся! Вибирай» підключається лише через особистий кабінет. Жодних USSD-запитів для його підключення немає. Купівля нової SIM-карти в офісі коштуватиме 300 рублів – сума є стартовим балансом. Щоб підключити вибраний пакет, поповніть рахунок після активації SIM-картки.

Обсяг хвилин і трафіку регулюється через особистий кабінет або мобільний додаток «Мій Мегафон». У разі збільшення пакета абонентська плата перераховується, обсяг пакетів розширюється до нової величини. Якщо абонент зменшує обсяги пакетів, нові умови набудуть чинності лише наступного платіжного періоду.

Як відключити

Тариф «Включайся! Вибирай» відключається шляхом переходу на будь-який інший тарифний план. Виконайте перехід через мобільний додаток або ЛК. Впоратися з відключенням допоможуть і в офісах Мегафона – заразом розкажуть, як користуватися кабінетом.

Додаткові опції

На тарифному плані «Включайся! Вибирай» надається кешбек у розмірі 20% від абонентської плати. Також ними оплачуються антивірус, музичні сервіси, "Мегафон Книги", "Мегафон Преса", опція "Батьківський контроль", додаткові фільми та телевізійні канали в сервісі "Мегафон ТВ".

Також на тарифі включені:

  • 50 телевізійних каналів.
  • Антивірусна програма ESET NOD32 з функцією «Антизлодій».
  • Одна книга на місяць у сервісі «ЛітРес».
  • За одним подкастом та журналом у сервісі «Мегафон Преса».

При підключенні до тарифу (і купівлі SIM-карти) підключаються дві платні опції – «Заміни Гудок» з абонентською платою 3 руб/добу та «Хто дзвонив +» з абонплатою 1, 6 руб/добу. Гудок відключається USSD-командою 77012. Також для відключення передбачено безкоштовний сервісний номер 0770. Перший тиждень абонплата не списується. Послуга «Хто дзвонив +» відключається командою 5813.