Зміни у тарифах Danycom у березні 2019

Anonim

Березневі зміни в тарифах Danycom почалися з невеликих коригувань у тарифному плані «Безкоштовний». Також оператор запустився у кількох нових регіонах. Якихось інших істотних змін не відбулося, адже Danycom – молодий оператор, який перебуває на стадії розвитку.

Зміни на тарифі «Безкоштовний»

Цей тариф запущено 25 лютого 2019 року. У соціальних мережах, у тому числі в офіційній групі, виникли суперечки на тему аудиторії тарифного плану. Звучали думки, що тариф залишиться незатребуваним – мало кому сподобався спосіб оплати, який полягає в отриманні рекламних SMS замість послуг зв'язку.Реальність розставила все своїми місцями – пропозицією встигли скористатися понад 9000 осіб. І ця цифра зростатиме, поки Danycom не закриє підключення.

Тариф «Безкоштовний» передбачає відсутність абонентської плати та інших базових платежів. Він включає:

  • 1 Гб інтернет-трафіку на будь-які потреби;
  • 30 хвилин на будь-які російські номери;
  • 50 SMS по всій Росії.

Ніяких прихованих підписок та інших тонкощів. Замість оплати абоненти погоджуються на отримання спеціальних пропозицій від партнерів оператора як рекламні SMS. Їхнє отримання прописане у пункті 12.6 умов надання послуг – все законно. 11 березня 2019 року кількість рекламних SMS обмежили до 5 шт. на день – раніше їх кількість не обмежувалася.

Тарификація після вичерпання пакета:

  • звонки по Росії – 3 коп/сек;
  • відправка SMS – 25 коп/шт;
  • мобільний інтернет – 8 коп/Мб.

Дзвінки всередині мережі на даному тарифному плані безкоштовні.

Розширення робочої зони

Danycom не змінює тарифи та ціни – він надто молодий для цього. Поки що він працює над розширенням кількості регіонів, де реалізуються його SIM-картки. 14 березня оператор запустився в Єкатеринбурзі - одному з найбільших російських міст. Сьогодні тут можна придбати SIM-карту з будь-яким тарифним планом, у тому числі безкоштовним. Абонентам доступні чотири тарифи:

  • «Кисень» – 300 хвилин, 10 Гб і 50 SMS за 199 руб/міс;
  • «Азот» - 500 хвилин, 20 Гб і 50 SMS за 349 руб/міс;
  • «Неон» - 1000 хвилин, 30 Гб і 50 SMS за 499 руб/міс;
  • «Гелій» - без абонентської плати, 3 руб/Мб, 5 коп/сек і 3 руб/SMS.

В цей список входить ТП «Безкоштовний». Тарифи Danycom єдині для всіх регіонів, що є його перевагою перед іншими операторами. (У тому числі в поїздках). У закордонних поїздках вартість викликів становить від 2 руб/хв, інтернету – від 2 руб/Мб.

І остання новина – Danycom з'явився у Красноярську, можна підключатися. На сьогоднішній день підключення здійснюються у 31 регіоні Росії. Відстежуйте ці та багато інших змін на нашому сайті. Ми стежимо за всіма російськими операторами і пропонуємо читачам останні новини.