Тариф «Розумні речі» Білайн: опис

Anonim

Тариф Білайн «Розумні речі» створений спеціально для розумних пристроїв. До них відносяться розумний годинник, численні датчики, камери зі стеженням, охоронні датчики, опалювальні котли та багато іншого. Тарифний план включає мінімальну кількість трафіку, хвилин та SMS, чого вистачить для функціонування всього перерахованого вище.

Опис тарифу

Розумні розетки та годинники, розумні лампочки, побутова техніка, GSM-сигналізація, система управління кліматом у будинку – все це потребує підключення до інтернету. Для забезпечення безперебійної роботи техніки підключається через мобільні мережі, доступні практично в будь-якій точці.Спеціально для таких пристроїв Білайн створив найновіший тарифний план «Розумні речі». Він включає:

  • 500 Мб мобільного інтернету без обмеження швидкості;
  • 30 хв на будь-які місцеві номери;
  • 100 SMS на номери місцевих мобільних операторів.

Абонентська плата становить 100 руб/міс. Цього набору послуг достатньо для відправки керуючих команд та отримання результатів їх виконання, для отримання фотографій та відеороликів з камер, для обміну інформацією з годинником та керування домашнім кліматом. Вартість дзвінків понад тарифний план (ТП) становить 5 крб/хв у будь-яких напрямах не більше Росії. Вартість відправки SMS – 5 руб/шт. на будь-які російські номери. Міжнародні дзвінки тарифікуються за стандартним прайсом Білайна.

Після вичерпання трафіку включається послуга «Автопородження швидкості».Вона надає додаткові пакети об'ємом 100 Мб по 52 руб. Пакети активуються автоматично, у міру витрати включених мегабайт. За відсутності коштів на активацію наступного пакета швидкість знижується до 64 кбіт/сек.

Як підключити

Перейти на ТП «Розумні речі» неможливо. Купуйте нову SIM-картку у найближчому фірмовому магазині Білайн або замовте SIM-картку на сайті оператора. Також можливий перехід від іншого оператора – заповніть заяву у найближчому офісі обслуговування. Перехід на інші тарифні плани не забороняється.

Як відключити

Вимкніть поточний тариф через особистий кабінет або скористайтеся програмою «Мій Білайн». Ще один варіант – змінити ТП у найближчому офісі обслуговування. З собою необхідно мати паспорт.

Додаткові функції

На тарифі доступна послуга «Є контакт». Вона сповістить тих, хто дзвонить про появу пристрою в мережі після невдалої спроби додзвону. На розумних гаджетах та пристроях цей функціонал не потрібен. Послуга надається без абонентської плати та відключення не потребує. Якихось інших опцій на тарифі немає.